Hopp til innhold
Salaren

LTS X1 13'6" #9 Klumpanbefaling

Recommended Posts

Noen som har en anelse om hva som kan gå greit av standard Scandiklumper til en LTS X1 13'6" #9..? Tenkte meg da en noenlunde klassisk underhåndsklump en plass i mellom 11,5 - 12, 5 meter med densitet Intermediate(Inermerdiate/S1 eller noe i den leia. (Merke/Type/vekt/lengde)

Vedr. LTS X1 13'6 så ser jeg noen er merket som #9/10 og noen som ren #9. De nyere modellene har jo snellefestet med synlig klinge(3 spiler) mens de eldre har så vidt jeg forstår klassisk høyglanslakkert snellefeste. Jeg er først å fremst ute etter en klumpanbefaling til en slik moderne sak men er og veldig interessert i å vite om hva som er forskjellen på ny og "eldre" LTS X1 13'6". Og hvorfor en noen merket 9/10 og noen 9 selv om de tilsynelatende ser helt like ut..? Er ikke klingen lik kanskje..?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Litt forskjell på grafitten på eldre vs nyere modell, men er vel nesten ingen praktisk forskjell på de stengene. Anbefaler 3D klump i full lengde(39gr, 13-13.5m). Ville ikke kappet mer enn maks et gram eller to hvis du føler det blir for tungt. Den stanga er en kastemaskin og synes ikke den står noe tilbake sammenlignet med den nye explosiven i samme lengde.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Svar på denne tråden...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...

×
×
  • Legg til ny...