Hopp til innhold
prodde

Guideline Hatch 9'6 #7 Stangtupp -Hjelp!

Recommended Posts

For tre måneder siden kjøpte jeg en Guideline Hatch 9'6 #7 for fiske i saltvann. En kjempestang forøvrig. For to uker siden var jeg så uheldig å knekke stangtuppen. -tråkket på den. Jeg ringte Guideline Norge, og fikk sendt en stangtupp samme dag. Dessverre passet den ikke. Tilsynelatende var det til samme stang, men min stangtupp hadde lys grønne surringer rundt ringene. Den til sendte hadde røde surringer, og dimensjonen passet ikke. Jeg kontakter Guideline på nytt og forklarer, og da sier de at det er en gammel (!) stang og at de ikke har deler på lager til den modellen. De skal imidlertid prøve å hjelpe meg, og sender en ny stangtupp fra en helt annen modell, som heller ikke passer min stang. Det er skuffende at XXL selger stenger det ikke finnes reservedeler til. Det var faktisk ikke i mine tanker at det skulle være vanskelig da jeg valgte å gå for en Guideline stang. Så til slutt spørsmålet: Finnes det noen der ute som har en stangtupp til ovennevnte stang, mørkegrønn med lysere grønnfarge på surringene (Stangen er fire delt). Denne stangen er det visstnok kun XXL som fører. Jeg skal konfrontere XXL med problemet neste gang jeg skal til byen, men jeg spør her inne, fordi jeg har ikke store forventninger om at de skal løse mitt problem

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Hvis du kjøpte den stanga på XXL for 3 måneder siden så hadde jeg aldri vært i tvil om det er XXL sitt ansvar å ordne dette for deg. Send dem en mail og legg ved en skannet kopi av kjøpskviteringen og be dem ordne opp. Informer dem om at reservedeler ikke er å oppdrive ref. Guideline og be om ei stang som har fremtidige deler. Helst få dette skriftlig hvis mulig.

 

Lykke til

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Hei! Gjorde som du sa, og snakket med XXL på Tiller i Trondheim. (Stangsettet var kjøp der den 27.august i år). Det eneste de kunne gjøre var å selge meg et nytt sett til 1200 kroner. De beklaget, men det var så mange modeller som kom og gikk, så "det var bare sånn". Så mitt råd til dere som vurderer å kjøpe Guideline Hatch sett: Ikke knekk stangtupp!! Alternativt, ikke kjøp det settet. På XXL på Tiller, selger de fortsatt det gamle settet som jeg har. PS! Er det noen som har en stangtupp til den modellen jeg har, grønn stang med grønne surringer (ikke rød) så kontakt meg, jeg er interessert. Ha en fin helg alle sammen!  :smile:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Alternativt kan du kjøpe denne på skitt fiske for kr 810,-  http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Stenger/Fluestenger/Zpey/Inspire/Zpey-Inspire-10--7-Enhånds---4-delt-m-switch-151260-p0000082680  med litt frakt kommer den likevel ut billigere enn XXL stanga.  At man kan være uheldig kan skje den beste, og man må også dessverre ta følgene selv.  Det burde vel ligge litt i kortene når man kjøper et sett basert på "kun tilsett vann" til sterkt redusert pris, at dette med reservedeler kan være tvilsomt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Ja kanskje, men nå kostet settet 1750 kroner, men kunne selge det av medlidenhet til meg for 1200kr i dag... Og ja, jeg har lært en lekse. Sjekk om det finnes reservedeler før man kjøper fluestenger.  :ph34r:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Ser din stang ikke er nevnt her http://www.guideline.no/no/GARANTI/

 

Ellers må jeg få påpeke at GL har en meget god service når det gjelder det med å kvikt sende ut deler og det er av egen erfaring. Stanga det gjaldt dengang var en LPXe 13'.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Nå ble jeg glad!  :smile:

For et par dager siden fikk jeg mail fra XXL på Tiller. De bad meg om å komme innom en gang til, for de ville prøve å finne en løsning på nytt.

Jeg dro innom i dag, og for å gjøre historien kort, de forstod min frustrasjon over å ikke kunne erstatte stangtuppen, uten å måtte kjøpe ny stang. Enkelte sett eller modeller må nødvendigvis ikke ha reservelager, så det bør man sjekke før man bestemmer seg for en stangmodell.

Uansett, de gav mei ei ny identisk stang, gratis!

Stor takk til XXL

Veldig glad for deres service  :smile:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Se der ja, kan noen på XXL ha lest tråden her mon tro og kanskje forstått at dette ikke akkurat er å betrakte som reklame for XXL..

 

Bra det ordnet seg og så må du huske på å behandle stanga varsomt. Grafitt tåler nokså mye tøy og bøy men ikke støt og fall mot kvasse kanter osv.  

Endret av Salaren
  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Svar på denne tråden...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...

×
×
  • Legg til ny...