Hopp til innhold
Keilir

Verdenskjente Snælda endelig i Norge i 100% rett utførelse

Recommended Posts

Den verdenskjente og fangstfulle Islandske fluen Snælda finnes nå for første gang i Norge i 100% rett kvalitet slik den skal være.


Grímur Jónsson designet Snælda i 1984 og fluen har siden spilt en viktig rolle innen fluefiske. Den første varianten ble kalt Snælda Tysk pga fargene oransje, rød og svart. Navnet Snælda var det kameraten Bjarni Árnason som fikk bestemme og etter å ha kikket nøye på fluen sa han: "På Snælda skal du stikke deg" og dermed var navnet satt. Største kjente laks som er tatt på Snælda (Islandsk - blå/hvit/rød) er fra Chile hvor Guðmundur Sigurðsson med hjelp fra Árni Baldurrsson lurte opp en laks på hele 34,2kg i 2006. Det var bare en av mange storlakser i den turen. 
 

Som med Krafla fluene så tilbyr vi Snælda 100% slik den skal være med rettigheter fra eier av varemerket/eneretten, Grímur Jónsson. Keilir.no vil aldri tilby billige kopier og handler kun med originale varer slik de skal være i 100% rett kvalitet! Denne fluen anbefaler vi på det sterkeste at får en plass i flueboksen sesongen 2013. Kvaliteten er selvfølgelig helt i ypperste klasse sammen med resten av Krafla sortimentet på Keilir.no.
 
Snælda får du nå som fortynged kobbertube og i treblekrok utførelse. Noe dårlige bilder men fargene som tilbys er Snælda dansk, tysk, islandsk, blå/svart, grønn/gul, rød og svart.
 
58882c8aa8d7513d9ec761b957a81d8f-image.j8cdee07522e4eac20b9a700b5944f983-image.j

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Svar på denne tråden...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...

×
×
  • Legg til ny...