Hopp til innhold
Filip

Vil du bli bransjemedlem?

Recommended Posts

Bransjemedlem
Vi i Fluefiske.net åpner nå for at du som forhandler eller medlem av fluefiskebransjen kan registrere deg på forumet vårt i et eget bransjeforum. Der kan du informere og diskutere med våre mange tusen medlemmer. Målet med det er å skape et sted for nyttige og oppklarende diskusjoner mellom fluefiskebransjen og forbruker.
 
Dette tar vi ikke betalt for, men håper å kunne bidra til økt interesse for fluefiskeutstyr, nyheter i markedet og kunnskapen rundt det vi tar med oss til elva eller vannet. Siden vi ønsker å yte litt ekstra til våre annonsører, åpner vi også for at de som annonserer på Fluefiske.net, får muligheten til å legge ut produkter i en egen Kjøp og salg-avdeling.
 
Sesongen er snart i gang, og vi håper at du vil hjelpe oss med å skape forventninger og kunnskap til våre mange medlemmer. Du sitter på ekspertisen, og vi forbrukere har mange spørsmål!
 
Som bransjemedlem bruker du firmalogo som profilbilde, og bedriftens navn som brukernavn. Ta kontakt med oss, så oppretter vi en brukerprofil for deg.

 

Bli medlem her:

Send en e-post til redaksjon@fluefiske.net med en forespørsel, så ordner vi en brukerkonto for deg. Om du allerede har brukerkonto og vil omgjøre den, kan du også spørre om det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Svar på denne tråden...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...

×
×
  • Legg til ny...