Hopp til innhold
Stein G

Årets første Guideline Cup

Recommended Posts

Kristiansand inviterer til årets første stevne i Guideline cup'en. Sted: Sukkevann Idrettsanlegg (se kart på siden til Norges Castingforbund) Tid: lørdag 28. og søndag 29. april. Påmelding 09.00 til 09.45 og start kl.10.00. For tilreisende kan det være lurt å legge seg inn på Hamresanden Camping, kun noen få km. fra kastebanen. Ta med deg flueboksen, bra sjøørretfiske på Hamresanden.

Regner med bra deltakelse da stevnet også vil være et uttaksstevne til deltakelse i VM på Fagernes i august. Lørdag #5, søndag seatrout og salmon.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

4 nye Norske rekorder! Da er første runde vel i havn. (Sakset fra siden til Norges Castingforbund):

"Guideline cup 2012 ble i helgen åpnet med stevne i Kristiansand. På lørdag ble det konkurrert i ørret presisjon og ørret lengde. Under første øvelse, ørret presisjon, var forholdene relativt gode med noe vind. I finalen økte vinden og ble noe ujevn, med motvind for noen kastere. Vidar Næss vant finalen foran Stein Grønberg og Jarle Strandberg.

Under ørret lengde var det en del vind, som ble noe ujevnt fordelt. Det var flere sterke resultater og det ble en hard kamp om finaleplassene. I kvalifiseringsrunden kastet Per Grønberg hele 40,19 meter, og han vant også finalen foran Tom Larsen og Vidar Næss.

På søndag var det meldt sterk vind og det slo til. Vinden varierte fra sterk medvind til lettere motvind, så det dessverre ikke gode forhold for alle kastere. I sjøørret lengde ledet Jan Vidar Josephson etter kvalifisering. Han overbeviste også i finalen hvor han vant og hadde de to lengste kastene.

Knut Ekelund ble nr 2 og Jarle Strandberg nr 3.

I laks lengde kunne man oppleve en meget sterk kvalifiseringsrunde med 4 kastere over 60 meter. Lengst var Vidar Næss med Jarle Strandberg som nr 2. I finalen overbeviste Jarle med et kjempekast på 65,50 meter som var klart lengst. Vidar Næss ble nr. 2 og Rune Brenna nr 3. I all round klassen vant Per Grønberg foran Vidar Næss og Jarle Strandberg."

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Svar på denne tråden...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...

×
×
  • Legg til ny...