Hopp til innhold
Anne

Eksotisk magasin

Recommended Posts

Ten & Two er et nydelig onlinemagasin for fluefiskere. Registrer deg og les.Ten & Two the Angler’s Journey har i dette nummeret mange artikler og bilder fra fluefiske i eksotiske farvann.

Magasinet er et ganske nytt nordamerikansk e-zine – en publikasjon på internett. Steder i dette nummeret er artikler fra Seychellene, og artikkelen Tails of gold var så absolutt lesverdig. Spekket med turkisgrønne sjøbilder, fargerike glitterfluer, nydelig vær og stooooore fisker, er et magasin som dette er drømmereise for sjelen. Frister permit, tarpon eller bonefish har du lesestoff i fleng.

Bladet har fokus på fluefiske, men det ofrer også mye plass på det som følger med rundt denne hobbyen; mat, livsstil og natur – og hvordan du kan bo når du drar på en slik fiskereise. De formidler en totalopplevelse av det eksotiske fluefiskets verden. Neste nummer tar også med seg noe annet fiske, som artikkelen de kommer med i vinternummeret om Cape Breton Island i Nova Scotia.

Magasinet kommer ut fire ganger i året, og hovedsetet for Ten & Two Media Group, som gir ut magasinet, er Washington. Selvsagt er det gjort klart for å kunne leses på iPhone, en annen smarttelefon eller iPad. Over 200 sider i denne utgaven skulle holde for en stund – bare du registrerer deg!

Tidligere utgaver

Les mer

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Svar på denne tråden...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...

×
×
  • Legg til ny...