Hopp til innhold
baurhunden

Ingen nye tiltak mot lakselus...

Recommended Posts

I dag ble det varslete krisemøtet fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg Hansen kallet inn til avhold. Melom aktørene som deltok var delegater fra Direktoratet for naturforvaltning, NINA og oppdrettsnæringen. Ingen ting konkret ble selvfølgelig fattet på dette møtet.

Litt av det som framkom og som LBH i dag formidlet videre til media:

Vår kjære fiskeriminister innser alvoret men føler seg trygg på at næringa selv vil ta grep. Ja, det er jo betryggende å vite... Hvilke grep da? Nok et svada, god-dag-mann-økseskaft formulering.

Videre bruker nå næringen tid på å samle kompetanse rundt lakselus. Hmm... Så næringen har pr. idag for lite kompetanse på lus. Ja, ikke annet å forvente da luseproblematikken selvsagt er helt ny... Tar sikkert noen år å få samlet den nødvendige kompetansen...

Fiskeriministeren sier og at dette (lusetettheten) ikke er noe problem før til våren da villakssmolten vandrer ut i havet. Forsåvidt noe i dette, men kunne ha tenkt meg at noen også snart kunne sette sjøaureproblematikken på dagsorden og at noen også kunne tale denne forsømte og stemoderlig behandlede artens sak.

Dette var bedrøvelig og trist, men dessverre ikke annet enn forventet.... :cry:

Kilde: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.6884179

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Trist men det var væntat att næringen ska få styra som dom vill. Kapitalet har fått plasserat sin galjonsfigur Lisbeth Berg Hansen in i stortinget och då har næringen full kontroll. Som vanligt så sitter staten och kapitalet i samma båt. De skiter fullstændigt i hur det går før villfisken i våra hav och fjordar. Så længe de tjænar enorma pengar ær allt bara bra. :angry:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Jeg forstår ikke hva de driver med av forvalting. Om 10 år er vi uten laks og sjøørret, oppdrettsnæringen er lagt ned. Skal bli morro å fike etter knurr og hviting. :scared:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

kanske man sku ta alla fiskestenger som står i kællaren,resa til oslo och som en protest brænna dom framfør stortinget,om man blev tillræckligt många kunde det bli ett riktigt stort bål. Vi læt inte ha behov før fiskestenger om detta får fortsætta længe nog.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på sosiale medier/andre steder

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Svar på denne tråden...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...

×
×
  • Legg til ny...