Hopp til innhold

daytripper

Medlem
 • Antall innlegg

  103
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  oslo
 • Favorittfiske
  Laks og ørret,sjøørret
 1. snart avreise til ranaelva:)

 2. Hey Grunnet diverse har jeg ikke fått bestillt fiske i år, må derfor bestille nå, dager før laksestarten. Noen som kunnet kommet med tips angående vald/elver med godt junifiske? Optimalt hadde vært i Gaula under fossen, men alle vet jo at dette ikke er en simpel sak, nærmest håpløst visst ikke man vil fiske på Borten losen med halve norge!!!! Send gjerne pm:) mvh magnus
 3. Hei baurhunden, har vært på Aune vald ved rognes. Og det kan absolutt være verdt noe første uka i august når laksen kommer i store stimer opp dalen. Valdet er et åpent vald der det selges ubegrenset med kort. Og det er også mothaken, kortene er rimelige, men det kan være mange der til tider. På den andre siden er valdet stort, hele 3 km i lengde spredd litt nedover. Hvis du kjenner til de kjente hølene Bruhølen(norwegian flyfishers club), stadion hølen (gff) og jærdahølen (gff)vet du hvor det ligger. Har aldri hatt store fiskefangsten på valdet, men har heller aldri vært der i august, mange anbefaler det da. I tilegg til å være et vald med bra med fisk i er det også et meget fotogenet et, utrolig vakker natur. valdet har egen internett side, bare søk på aune vald så finner du det, på internett sida tar du kontakt med atle bjerke, han hjelper deg.
 4. daytripper

  Gaula

  Kan jo være det, har mistanke om at det er voldøien, men angående at det er svarthølen tror jeg ikke det, kan hende jeg tar veldig feil. Men takk for hjelp
 5. daytripper

  Gaula

  Noen som vet hvem som disponerer strekningen som ligger rett nedenfor gaulabrua. Tenker da på når du kjører mot trondheim og du har kommer over brua ved støren, da åpenbarer det seg en grusøre på venstre side akkurat før tunnelen, noe som vet hva valdet heter?
 6. Sant som du sier, spennende er det også, hadde nå håpet på at elva skulle holde serg rundt 100 kubikk og masse laks går gaul fossen, men lurer sterkt på hva som skjer nå, kommer den i store hopetall opp dalen i rakettfart, vet ikke jeg. Spennende denne flommen
 7. 1400 KUBIKK GAULFOSSEN, Jeg gjentar 1400 KUBIKK, stakkrs laks :o Hva skjer nå?
 8. sånn følger man med http://www.gaula.no/sider/artikler.asp?mal=fiske_fangstoversikt_dato&valgtmenypunkt=147 :D
 9. Ser det er tatt en på 20 i gaula, tatt under gaula fossen og sluppet løs. Mye tatt under den hølen, noe som ikke er noen bombe , ser ut som starten i år blir medium, får håpe vi får et gjevnere innsig iår av små og mellomlaks utover i sesongen.
 10. Håper de kommer seg opp i Haltdalen fort som fy :PPPPP
 11. Dere kan jo Prøve hallingdalselva, hemesedal er det hvertfall bra med fisk i, men prisen er vel litt nja"laksepriser kan man si". Under fire timer i bil Ellers kan dere jo prøve de elvene dere allerede har nevnt.
 12. Hvor i hel!!!! tok du den, nordalsfjorden, høydalsfjorden? grattis med konge fisk gullaksen.
 13. Sant det du sier, men jeg tror selv kombinasjonen at det ble flere sportsfiskere og at bestanden ute i havet blir beskattet, i tilegg til kobba, den skal vist være et problem, d vet jo aldri kanskje det har blitt flere av den???.
 14. Etter at man stoppet Garnfiske i sjøen i trøndelag fikk det resultater. Tana som til vanlig skal kjøre over Gaula i antall tonn, ligger nå likt, jeg mener faktisk at gaula ligger hundre kilo over eller noe sånt. Mitt poeng er mer potensialet, jeg mener at ifølge Tana sin størelse mener jeg det skal være fullt mulig å nå et potensiale på 100 tonn som den har vært på før og sikkert langt over det og. Men når jeg ser på Brennpunkt og de spør en fisker fra tana som forteller at det er 500 med garn rettigheter i elva, pluss sjølaksefiske utenfor, da er det ikke et under for meg at de står dårlig til laksebestanden, og jeg vil vel ikke akkurat kalle det at det er blitt få fiskere når når elva på en sesong mister 25 tonn, jo det er greit at naturen svinger, men det får være måtehold. Så det er helt riktig at kulturfisket må bort, men sjølaksefiske mener jeg helt klart må bort. Jeg er jo elvefisker, så jeg ser jo dette fra mitt synspunkt, og det også viktig at vi i elvene tar vårt ansvar, matauk fiske må bort, det er greit å ta med seg en laks hjem, men for at laksen skal kunne komme tilbake i regioner som er sårbare må det gjøres ting på alle fronter, oppdrettsnæringen, elvefiskerne, sjølaksefiskerne alle må gjøre noe. Angående at det ikke strammes inn i Finnmark synes jeg derfor ikke er rett, fordi jeg mener potensialet er enda større, så hver elv må ses utifra sitt eget potensiale og ikke sammenliknes med andre elver som på langt nær har det samme potensialet.
×
×
 • Legg til ny...