Hopp til innhold

Erlend H

Medlem
 • Antall innlegg

  239
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om Erlend H

 • Bursdag 09. juni 1978

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ålesund
 • Favorittfiske
  ørret, sjøørret++

Siste profilvisninger

3 029 profilvisninger
 1. Er klar over det, så det er bare å sende PM ;) ...har full forståelse for at folk vokter sine godplasser som gull, men det hender jo at noen vil dele, så det er alltids verdt et forsøk å spørre :)
 2. Tok turen til Volda og Austefjorden i dag, men så ingenting som lignet HA mistet derimot en fin laks fikk ca. en bøtte makrell og garantert min egen vekt i lyr.... Noen som kan hjelpe meg å lokalisere en HA-stamme som er stor nok til at det går an å fiske målrettet på den??
 3. Volda er jo ikke så langt unna. Noen med erfaring fra fiske der? Er det som å spille lotto, eller er det en forekomst der som gjør det mulig å fiske målrettet etter fisken?
 4. Noen som kjenner til plasser i nærheten av Ålesund der det er godt mulig å lure HA på flue. Ser for meg maks to timer i bil, gjerne nærmere :)
 5. Det forundrer meg noe at det anbefales å forby SØ fiske fra Rogaland til Nord TrØndelag med grunnen: "Vi vet for lite om sjØØrretten", mens det at man helt tydelig vet for lite om oppdrett og dets konsekvenser ikke ser ut til å bety noe for videre drift. Det er penger som gjelder :(
 6. For å gjøre det enkelt: Bruk flyt hvis det er det du har! Skitt fiske :clapping:
 7. Så faktisk det når jeg søkte på den på google Tror nok du har rett i de aller fleste tilfeller Hermansen. Stemmer godt med mine erfaringer :biggrin:
 8. Anvil apex vise hos nordisk. Synes den fungerer upåklagelig til en overkommelig pris :)
 9. Enkelt og greit Ingen forlengede kropper? De sitter vel med mye av kroppen ut av vannet, så det er vel kanskje ikke så dumt???
 10. Erlend H

  Ha005

  Er det ny rekord ? Hva er det???
 11. Noen som har en god imitasjon av voksent insekt? Klekkere er vel ikke aktuelt siden de klatrer på land for å klekke. Stemmer ikke det??? Nymfer er vel de vanlige i større størrelse??
 12. Tror nok vi er enig i det Er vel mer av den mening at det er nok å treffe nogenlunde med både farger og annet, men når jeg fisker en plass et år og kommer over en flue jeg mangler imitasjon av, så kan det være greit å ta den med hjem både for å finne ut hvilken flue det er, slik at jeg vet hvordan den lever og for at imitasjonen skal bli sånn ca. i lengde og fargenyanse. Da stiller jeg kommende år med både mer kunnskap og imitasjoner som forhåpentlig funker :biggrin:
 13. Kom over en i Valdres i helga som kunne være en 16-18mm med tegninger på underside som minnet om lacustris, men den var mere ren grå, men det er jo som dere sier velkjent at de kan variere i farge så tror nok det var den :blink:
 14. Takk for god feedback. Tenker det må være greit å ha originalen når man skal binde imitasjonen :wink:
×
×
 • Legg til ny...