Hopp til innhold

Gilje

Medlem
 • Antall innlegg

  136
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Jakt&fluefiske , fiske, fluebinding, fest, IT, tja.. sove!

Siste profilvisninger

558 profilvisninger
 1. Det Vaka som fann igår. Kanon gøy og se meeeeen vill tør og si det var noe spessielt syn den 22 mars
 2. Ja bare gi lyd hvis dere skal ha med en halvimsete Rogalending, Stiller sterkt, Har kanskje ikke akkurat alle de beste stedene i Mandal og imponere med men noen er det, Familien har hytte i mandal :-)
 3. Ohh,,, To fu#¤% bad . Men du fikk da en liten kamp utav den Wiggy. Har intrykk at det bare er småpinner her i Rogaland. Så Gi ly når Sørlandet planlegger treff.. I`ll be there (Håper jeg)
 4. Noen som vet når denne kommer, Leste på sherpa at d en skulle komme den 20 Februar, men det står forandret, men ikke oppgitt ny lanserings dato
 5. Hadde en fantastisk fin tur her på Lørdag, det var en de dagene der jeg kom ned til "Spotten" med den rette mage følelsen, lettere overskyet og lett regn i luften, så og si speil blank sjø med brudd av regnoverflate. fisket 2 timer uten et napp, men etter to timer løsnet det meste, fisken begynte og vise seg i overflaten, Riktigt nokk endel små fisk. men den var der i det minste, klokken 15,30 satt den første, Nydelig skapning på 47 cm, fisketuren fikk et løft. hadde kontakt med fisk i gjevne mellomrom men var vanskeligt og få kroket dem. utover skummringen knallet det på en ny, Helt locko!! dette var også en flott skapning, god og feit men var kun 40cm ca. etter den fikk friheten tilbake var jeg tilbake til nivået der fisken tok flua men ikke kroken.. uansett alt i alt!! en fantastisk behagelig og fin tur.
 6. Gilje

  Brasil/Combuco?

  Heisann, Jeg skal en tur til Brasil retteresagt Fortaleza området, Noen som har erfaring fra dette området, Dama har sett for seg en Solferie men Jeg er litt imot det med tanke på den naturlige norske snø kamuflasjen min, Ser for meg og ta med stangen og heller kose meg med det. Trenger sårt råd om området, Jeg har googlet som en gal men ikke funnet noe, Bør jeg bite i det sure eple og drite i stanga?
 7. Hmm... den var ikke dum du, Skal sette igang og prve, men vet du om Garantien blir fesen hvis jeg gjør det?
 8. Heisann, Hadde et uell som jeg ikke helt kan forklare, Nedre del på korkhåntaket på Glx#3 brakk det av en liten del, er det muligt og bytte hele korkhåndtaket, eller er det en garanti sak, som sagt har jeg absolut ingen peiling på hva og hvordan dette skjedde, stanga er brukt 6-7 turer, Og jeg irriterer meg grønn på at det mangler et stykke, ca 1x1,5cm...
 9. Jeg har #6`n, Stort sett fornøyd, men den er helt anderledes fra 5 og 7# jeg har prøvd, igrunnen syntes jeg at 7# var fantastisk...
 10. [Det var jo Jyssla greit , har du testan du Tres, vi har jo så og si samme smak på stengene (Eh...Ler) kor kjøpte ann den henne?
 11. Jo ja den er jo grei den, Men jeg hater at det ikke følger med snøre, Som sagt er jeg Grønn da det kommer til to hånds og vill igrunnen ha en klask bom bang ---ut og fisk stang hvis jeg skulle ha kjøpt brukt.
 12. Jahh.. da var sesongen i gang, Og jeg tenkte og offre litt mer tid til laksefiske, i håp om bedre suksess en det fjordåret gav meg (Kjøper ikke stang på gruinn av jeg tror jeg får mer fisk!! men for og efektivisere fiske litt), i alle år har jeg gått med enhånds stang, men lurer på og kjøpe meg en to hånds til denne sessongen, noen som har forslag til en Grei stang til en to hånds roockie?? Mvh GIlje
 13. Lusa som er i Ludsi er vanlig ferskvanns lus, grunnet hurtig tempratur stigning har lusa blusset opp for fult, Snakka med Bakker på Ims forskningsstasjon idag, Lus er vanligt for ludsi på denne tiden, Det har vært tatt fisk på 300g med opptil 250 lus på, ikke fint men de gir seg snart......... Appropo Igår !!!!! Forb... Rocky mistake og ryke en fisk fra min del, Fy fa..!!!! er enda bitter!!! Skal du på tur i kveld Roar?? Sender deg en Mld, Forandring i dagsplanen om Flekkefjord!
 14. Fra Fedrelandsvennen Deretter ringte «Kristian Sand» kameraten «Sixpence», som heller ikke ønsker å oppgi sitt egentlige navn. Ler, Jaja Six, Bytta Nick siden sist?? Enig med Alle her inne Fy Fa.. Så sykt!
×
×
 • Legg til ny...