Hopp til innhold

FlyBandit

Medlem
 • Antall innlegg

  1 042
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om FlyBandit

 • Bursdag 07. mai 1966

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  https://vimeo.com/flybandit

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Soria Moria
 • Interesser
  Fluefiske, Fluebinding, Video, Fotografering, Naturvern

Siste profilvisninger

3 440 profilvisninger
 1. Confluence films kommer med en ny i høst. "Waypoints". Har tro på den. Ellers er vel fluefiskesjangeren i filmmarkedet ganske så smal og økonomien i disse prosjektene heller skral. Det norske markedet er også lite. Tipper etterhvert at filmer vil være tilgjengelige via ulike streamingtjenester, noe som utvider markedet. Filmprosjekter på 45 min er utrolig tidkrevende, så man skal være rimelig dedikert.
 2. Regjeringsskifte. Hun kommer jo fra Ap. Høyre og FrP står klare til å innta regjeringsplassene. FrP er i mine øyne en løs kanon i alle miljøspørsmål og har overhodet ikke troverdighet. Høyre hadde Børge Brende som miljøvernminister forrige gang. Han var et positivt innslag. Nå er jeg neimen ikke sikker... Det blir taktisk fra meg i år. Venstre = sand i reguleringshysteriet (selv om jeg mener Venstre har noen mindre smarte valgkampsaker)
 3. Sabima har på sin nettside en oversikt over partienes vannforvaltningspolitikk. Regner med at de som frekventerer forumet er opptatt av dette temaet. Uten en dreining i politikken vil vi fortsatt ha lusproblemer, småkraftutbygging og lite fokus på revisjonsarbeider. Ta deg tid: http://www.sabima.no/naturvalg2013_vann
 4. Bruker Rapalaknuten til streamere og Uniknuten til alt annet. Fisker ikke laks og har ikke behov for styrende knuter.
 5. FlyBandit

  pen ørret...!

  Oset er en knall plass og akkurat dette strekket er et drømmestrekk!
 6. Jepp. Funker sånn tålig. Snødybden blir vel estimert ut fra satelittbilder?
 7. Hmm. Det er ikke så halvgæærnt lenge til nå :wink:
 8. Jeg er litt uenig med Anne og Salaren. Har erfart at det kan danne seg små sprekker i coatingen i overgangen fra løkka til selve fluesnøret etter en tids bruk. (Dette er kanskje litt avhengig av snøreprodusent). Jeg fisker stort sett med snører fra SA, Rio og Guideline. Dersom det trenger vann inn i kjernen av snøret er sjangsen for at snøretuppen synker til stede. Det betyr ingenting dersom flua du fisker likevel skal under overflaten, men det er irriterende dersom du fisker tørt. Derfor klipper jeg alltid bort løkka og fester fortommen med en god gammeldags, hard nåleknute.
 9. Joda Velvet. Jeg vet at Otra ligger nærmere. Har aldri fisket i laksesonen der. Kommer nok heller aldri til å fiske der. Trives ikke med lastebiler i bakslengen.... Fisket tidligere i sone 2, 3 og 4 i Mandalselva, men som sagt er det leeenge siden nå. Kom fra Stavanger i dag. Kjørte forbi Vigeland. Audna? Hmmmm BTW var ikke du oppsyn i Mandalselva Velvet? Synes å huske at jeg traff deg der engang for snart en halv mannsalder siden.....
×
×
 • Legg til ny...