Hopp til innhold

Mack10

Medlem
 • Antall innlegg

  41
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Ørret
 1. Mack10

  Oselven

  Er det ledige kort i sone 0? Eller kan man bare dra opp på amfi og kjøpe? Er sone 0 fra broen med Esso og opp til neste bro ca? Finner ikke kart over sonene.. :-/ hvordan er det å fiske med tørrflue her tror du?
 2. Mack10

  Oselven

  Takk for svar Har vært inne på den siden og tittet, bare synd de ikke har noe kommentarfelt/forum der man kan diskutere/spørre om diverse ang elven.. Er det lov og fiske etter ørret i elven? Er klar over at den skal slippes ut igjen uansett
 3. Mack10

  Oselven

  Jess :-) osøyro
 4. Mack10

  Oselven

  Noen her som kjenner til elven? Syns det er veldig lite og dårlig informasjon om denne elven. Noen som vet om det går an å fiske med flue i denne elven? Hvilken klasse vil dere anbefale? Blir å fiske tørt i såfall... Tager å buger!
 5. Er det noen som vet om hvor det kan fiskes regnbue i Hordaland? Helst innen en times kjøring fra Bergen hvis det lar seg. Bedriver kun catch n release så er ingen trussel for bestanden. Tar gjerne imot PM :-)
 6. Noen som vet om det er noe sjøørret fiske ved denne ferskvannspollen her? Har sett noen har fisket på innsiden av broen som man krysser når man kommer fra fanafjellet.. Gulesider http://kart.gulesider.no/ Søk på: Sjøbøelva, Os Takker for tips :)
 7. Nei, no ble det mye sammensvergelser her....... :P
 8. Var stille her gitt.. Tar gjerne imot tips til elv i Bergensområdet også som ikke er for stri.. :)
 9. Hei, jeg er relativt ny innen fluefiske. Holdt på i et lite år ca. Det jeg lurer på om det er noen som kan gi meg noen tips hva angår vann i Bergen/omegn (gjerne på PM hvis man ikke vil dele med hele verden) Et annet spørsmål er om det er noen som kunne vært så utrolig snille å lage en liste på 10-20 fluer enhver ørret"jæger" må ha med seg i boksen sin. Gjerne hvilke str som er greie også. En annen ting jeg også lurer på er når "sesongen" starter for ørret på vestlandet. Har forøvrig en Biocraft Shimano EV 9" #7-3 stang med Vangen Rambler #6-9 snelle. Takker på forhånd for svar!! Arne
×
×
 • Legg til ny...