Hopp til innhold

Fokus

Medlem
 • Antall innlegg

  110
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Facebook
  pages/Tom-Gustavsen-flugfiske/368778453134174?ref=hl
 • Web/blogg
  http://www.tomgustavsen.se

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Uddevalla
 • Interesser
  Fiskeguide på Vestkysten av Sverige.

  www.tomgustavsen.se
 • Favorittfiske
  Brun og sjö- örretfiske
 1. Bra fart på fisket om dagen. Eller kvelden om man vill. Fisken har forlatt de mer typiske vårplassene for å söke seg til sine sommerplasser. Har hatt best fiske med en opphengerflue, ala en våt varriant av red tag... Skitfiske!
 2. Temperaturen i havet har begynt å stige saaaaaakte. Det betyr ökende aktivitet på fisken. Börstemarken finns over allt og fisken har ofte en variant langt oppe i halsen när man får dom på kroken. Selv har jeg ofte opplevd bra fiske med reke i disse perioder. Det vikrer som om fisken ikke er såå selektiv. Noen bilder ligger här. http://www.tomgustavsen.se/?p=2331 Skitfiske!
 3. En av historiens trögaste premiärer er avklart. Det var kaldt i vannet og fisken var i det umulige hjörnet. Fikk lurt fire fisker på land, det dårligste på 13 år.... http://www.tomgustavsen.se/?p=2273 Skitfiske
 4. En uke igjen til premiären. Det ligger en del is inne i de störste brakkvannsområdene. Med det spådde väret så kommer det ikke til å forsvinne fram til mandagen. Med en dag med vestlig vind så kommer mye av isen til å sprekke opp. Önsker alla Sverige besökere riktigt SKITFISKE!
 5. Som du er inne på så hadde vi en kald vinter 2011. Flere steder låg det is på premiären. Men! og det ett stort men, fisket var fantastisk! Fisken gikk rett ved iskantene og viste seg i fine vak. Husker en gang da jeg la flua oppe på iskanten og da fisken kom så dro jeg flua rett ned forran den..........
 6. Premiären 2013 närmer seg med stormsteg. Som i fjord har silla gått til og gir sulten örret mat. Noen få plasser igjen i programmet. For dere som vill fiske selv så kommer jeg legge ut info om fisket på hjemmesiden i tiden fram til premiären og etter. Skitfiske!
 7. Fokus

  Seatrout sex!

  Här i Uddevalla är gytinga i full gang. Det er skjelden man ser så mye og stor fisk som i år. Det lover godt for framtiden! Här er en film fra en fin å. http://youtu.be/vaJetCZVM08
 8. Hei. Skall du fiske nå under sommermånene er det kveld/natt/tidlig morgen som gjeller. Sjöörretten kan du finne overallt, men jeg fisker ofte där det er litt ström i vannet nå under sommeren. Fluer med en tydlig siluettte gir ofte kjenninger, eller reker som alltid finns i vannet. Intrekket kan du variere fra sakte handtwist till "dra som fort du kan med begge arma"! Fisken kan ofte vise seg i overflata og da kan man fange fisk på törrflue. Her har du en flue som jeg har fått masse fisk på. http://www.tomgustavsen.se/?p=1431 Skitt fiske!
 9. En bra premiäre med et par stooooore fisker. To på over 5 kilo er ikke helt vanlig, men morsomt når det hender...... http://www.tomgustavsen.se/?p=1328
 10. Premiären kommer närmere. Bare to dager igjen. Nå gleder vi oss og tar fram fluebindingsutstyret Ikke en dag for sent! http://www.tomgustavsen.se/?p=1314
 11. 8,5 grader i en insjö nå i helgen. Frisk vind på YR fram till premiären betyr sikkert litt kaldere vann. Skitfiske
 12. Tog en tur med stanga i dag og angrer ikke på det! Så godt å se den förste törrflua forsvinne i ett gap.... http://www.tomgustavsen.se/?p=1301 8,5 grader i vannet allerede. En tidlig vår med andre ord!
 13. De förste börstemarkene er observert......... En vinter med mye sill og börstemark en uke+ för premiären bör gi feit fisk! En liten story om sillfiske nå i vinter. http://www.tomgustavsen.se/?p=1104 Blir spennende å se hvor fisken står nå i det rellativt varme vannet. Skitfiske!
 14. Temperaturen i havet stiger. Blir spennende å se hvordan premiären blir...
 15. 12-15 sekunmeter vind under natten blander sjövannet godt. Blir spennende å se hva dette gjör for fisket. 13 dager til premiären..
×
×
 • Legg til ny...