Hopp til innhold

Løvehjerte

Medlem
 • Antall innlegg

  216
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om Løvehjerte

 • Bursdag 26. juni 1953

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bjerkvik
 • Interesser
  Fluefiske, fluebinding, stangbygging.
 • Favorittfiske
  Alle anadrome fiskeslag.
 1. Er det noen som kan anbefale en god line til denne stanga i #5 for tørrfluefiske?
 2. Switch... en drøm å kaste med. Har en Echo 10'8" klasse 7 som jeg har kjøpt fra Keilir. De som synser negativt om disse stengene gjør det dessverre mot bedre vitende.
 3. Jeg har handlet her. http://www.keilir.no/
 4. Det ble en #7. Ny modell av året. Ser og kjennes veldig bra ut. Dette blir spennende. Hadde tenkt å kjøpe denne fra USA, men det viste seg at det fantes leverandør i Norge. Utrolig fin service fra leverandør, og kjapp levering. Kan anbefales.
 5. Hei ... er det noen som har prøvd denne stanga. Er interessert i en slik stang. Tim Rajeff er jo en kjent "rev" innen stangbygging.
 6. Heia Anne... Navnet er Batakorva. Oppkalt etter et vakkert område i Altaelva. Fin flue :-)
 7. http://www.mudhole.com/ http://www.ebay.com/sch/Rod-Building-Repair-/62153/i.html?_catref=1&_trksid=p3286.c0.m1538
 8. Da var saken grei, jeg gjorde jobben selv med Casco polyurtan vannfast trelim (svellende) og ei "hestesprøyte" (veterinærer har slike, eller sprøyter fra slik blekk refill). Varm opp limflaska ved å sette den i varmt vann, klem ut lim i en blandingskopp av plast, (sett den gjerne i en skål med varmt vann) fyll lim i sprøyta, stikk nåla skrått inn og press ut lim mellom stangemnet og kork. Bare et lite tips til... Viktig at du får litt vann inn mellom kork og blanks. Dette må til for at limet skal svelle. :-)
 9. Ser i et fiskeblad at det gjenom tidene har vært benyttet en liten propell foran lakseflua. Er det noen som har testet dette, og gir det noen efekt?
 10. Her kjøper jeg mine Ismoer. http://www.vildmarkshornan.com/
 11. Løvehjerte

  Villsvin

  Mange.....og fargen er naturell Har for resten en venn som har farget meg en bundt orange, og en bundt grønn :)
 12. Løvehjerte

  Tempelhund

  Trodde tempelhund var sibirien husky :unsure:
 13. Løvehjerte

  Villsvin

  Hei... dette får du tak i på Europris. De selger pensler med naturell grisebust. De er lange nok til pot bely pig. Klipp av en liten bundt, og legg den i varmt vann, deretter fester du bunten til en papplate med papirklemme i den buen du måtte ønske, og lar stasen tørke til neste dag. Tror en pensel koster kr 32.00 :biggrin:
 14. Ismo Hyvärinen i Kiruna har laget en meget god flue for harr, men som også fungerer utmerket til ørret og røye. Desverre er den vanskelig å få tak i i Norge, men for oss som bor like over grensen til Kiruna er det et must å stikke innom Vildmarksshoppen. Jeg legger til en link med beskrivelse på hvordan denne kan lages. http://www.rackelhanen.se/swe/1265.htm
×
×
 • Legg til ny...