Hopp til innhold

Høyem

Medlem
 • Antall innlegg

  153
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  tr.heim
 1. Vinglete i front, da får du kappe også i front.
 2. Uten tvil bør junifisket i Gaulfossen begrenses. Akkurat det som skjer deroppe er ødeleggende for vår sak som elvefiskere. Men det bryr vel ikke hverken grunneier eller de som leier seg inn noe om. Lykke til med akvariefisket.
 3. Kan bare slutte meg til at dette er en knallstang. Brukte tidliger mye Native Run GLX i klasse 8 men denne har blitt svært lite brukt i det siste. Når det gjelder snører så har jeg brukt Loop f/I mye husker ikke kappe grunnlaget men sitter igjen med 21 g og ca 8,5m. Bruker flere snører og synes ikke stangen er vanskelig å rigge. Soft i toppen synes jeg den ikke er det er derimot loomise. Oppsummert en ypperlig speystang.
 4. Har ikke sett filmen, men for en del år siden ferierte jeg i nærheten av liseleje. Oppdaget noen digre fisker som cruiset rundt på stranden. Rigget meg for fiske på kvelden, digre multer sannsynligvis opp mot 5-6 kg cruiset rundt på 30 cm grunt vann. Etter mye kasting og frustrasjon klarte jeg til slutt å kroke en av fiskene på en irrgrønn liten nymfe. Kjørte med lett utstyr, 3'er stang. Fisken hadde noen voldsomme utras, men etterhvert fikk jeg landet den. Vekta stoppet på akkurat 3 kg.
 5. Kappet en GL 3d f/h/i 8/9 dh ned til 11m endte da opp med 27g dette syntes jeg var ok
 6. To i dag Sandøla. Francis på Eumer micro crayfish tube
 7. To i dag Sandøla. Francis på Eumer micro crayfish tube
 8. Mulig du har kappet ferdig. Dog her er mitt innspill. Har en Loop Epic (det evotec skulle hete i sin tid) 14' klasse 9 medium fast. Har faktisk vært opp i mot 43 g på denne stanga. Flat topp tillater dette. Kjenner ikke stangen din men jeg ville nok ha startet på 40 g og kappet meg nedover.
 9. Kjøpte to stenger fra Zhus deriblant 6'6 klasse 3. Bare en ting å si kjempestang.
 10. Hadde stor suksess med Francis på slutten av sesongen i fjor. Slutten av august i Stjørdalselva ga noen pene fisker. På en helg i begynnelsen av september i Sandøla gikk fisken helt bananas. Her har jeg bundet mønsteret på en Eumer crayfish tube.
 11. Ønsker å komme raskere ned i år satser derfor på alternativ til templedogs. Her er et par fluer i pot belly pig stil som jeg er 100% sikker på at jeg kommer til å lande fisk på i juni (lengde ca. 10+ cm)
 12. Har samme stang og den er vel blitt min prefererte enhåndsstang for laksefiske. Flat topp og forholdsvis dyp aksjon gjør den ganske fleksibel ifht klumpvekt. Har kun brukt klump og da har jeg kjørt Powertaper kappet til 20-22 gram og lengder mellom 8 og 9 meter. PH
 13. Synes faktisk dette var en grei vekt. Kjører også en 14,5 meters Loomis int. klump på 45 som fungerer meget godt.
 14. Kappet en Guideline RM compression 11-12 I/S1 ned til 47 gram for en Loomis stinger 15' start på denne vekten ikke langt fra som kan være riktig.
 15. Høyem

  Klumpvekt #7

  Har en 10 for Lecie MF klasse 8. Her bruker jeg en klump på 22g og ca, 9,5 meter. Synes dette er passende for denne stanga for vannkast og trange posisjoner. Alt handler om hva du skal bruke det til. Har etterhvert gått mer og mer over til tyngre og kortere klumper til mitt enhånds laksefiske. Dette handler om fluestørrelse og ikke minst hvor jeg fisker. Har flere stenger i klasse 7 som jeg kjører vekt opp i mot 23 gram på (Sage TCR, LTS X1). Kan fort ha snører som veier alt fra 18- 23 g på samme 7er stanga. PH
×
×
 • Legg til ny...