Hopp til innhold

Jeweler

Medlem
 • Antall innlegg

  15
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja det ahr du en nyttig informasjon f.eks :)
 2. Hei! Jeg driver og småplanlegger en tur til finnmark vår 2010. Ingen av oss har fisket i finnmark før. Vi er en noen kompiser som vil reise i en uke for og fiske hovedsaklig ørret. Tenker at vi drar i mai/juni ( er dette et bra tidspunkt?) Jeg lurer også på om det er mulig og parkere bilene, bli flydd opp i finnmark, og kjøre med kano nedove i elver og slikt for og fiske på veien. Noen som har gjort lignende og som har prisene på hva det koster og bli flydd noen turer? snakket med min stefar, de gjorde noe lignede for sikkert 10 år sden og da betalte de 1500,- hver, regner med at prisene har steget. Hvis noen vet en bra rute så er jeg veldig takknemlig for det. Er det noe annet relevant informasjon jeg burde lese meg opp på? Har også fått med meg at desinfekjsons utstyr er veldig viktig, og selvfølgelig prioritert hos oss. Tar imot alle råd/linker og bilder med takk. Mvh Jacob :biggrin:
 3. Tommelfingerregel er hvertfall og holde pin koden for deg sjøl, det bruker og stå en beksrivelse "what is ccv" og da ser du at det er 3 siffer på baksiden av kortet hvor din signatur er. Lykke til!
 4. Times har vell sitt på det tørre spennende og se hvor de stammer ifra, ifht alder etc
 5. De som henger på veggen, hvis du går igjennom bildene
 6. Bedragrisiktede Bernie AMddof har lagt sin leilighet ut for salg, dette er greit nok, men nå jeg så bildene kom jeg over 3 fluestenger som hengte på veggen. http://www.dagbladet.no/2009/09/09/nyheter...ks/usa/8028565/ Noen av dere som tyder hva slags stenger det er? eller er det kanskje noen han har lavet selv. :)
 7. Mack Ice, mens jeg nyter litt potetgull, dipp og skal til å se defiance på tvn. :)
 8. Hei, hva sier dere til dette? http://www.skittfiske.no/aspx/produkt/prdi...aspx?plid=37563 trenger meg en 5# /6# fluesnelle. :biggrin:
 9. Jeweler

  Målselva

  Akkurat kommet tilbake fra målselv, vi sov med flaggstad camping. Fin tur, og veldig fin elv! Kunne notere meg 5 Harr, største på ca 1.9 kg. Ellers så man ikke mye til laksen, prøvde meg med en rekeimitasjonflue men det gikk ikke. En annen kar om tydligvis var fast inventar til elva lot meg vitne en Laks på ca 5 kg på sluk. Laksen tok visst kun sluk og makk lot jeg meg fortelle. Definitivt en elv jeg skal til rundt åpningen neste år. :)
 10. Jeweler

  Målselva

  Hei allesammen her, jeg er nogså ny i dette forumet, har lest endel poster, men ikke skrevet så mange selv. Jeg har funnet min meditasjon i og fluefiske etter mange travle dager på jobb, til min frues store fortvilelse og glede. Det jeg skal nå er og dra en litt sen tur til Målselva med 2 kompiser + fruene. Vi har hytte ved Rundhaugen og får fiske på grunneierens del. Mitt spørsmål er som følger, er det noen spesielle plasser jeg burde stå? Nå vet jo at folk ikke glad i og røpe godplassene, jeg kan da forsikre at det foregår catch and release. Andre spørsmål: Fluer, disse har jeg lest meg frem til, (bl.a her at jeg burde bruke) Green Highlander- Str : 8 stkAllys Shrimp- - Str : 6 stkBlack Nobbler- - Str : 12 4 stkWooly Bugger White (nohead) Str : 12 Er disse bare tull siden det er så sent? Takk for svar. Mvh Jacob
×
×
 • Legg til ny...