Hopp til innhold

Mr.Cast

Medlem
  • Antall innlegg

    4
  • Registrerte seg

  • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral
  1. Jeg skal opp til Norefjell i helgen, et område som er helt ukjent for meg som fluefisker. Er det noen som har noen erfaringer fra område eller ett eller to vann å dele hvor det er mulig å treffe på pen fisk med fluestanga? Send gjerne PM.
  2. Har sett på en brukt G Loomis NRX klasse fem som ser spennende ut. Liker litt kjappe stenger så tror det burde passe etter hva jeg har lest, men må testes. Noen som har erfaringer med denne?
  3. Takker for mange gode innspill her. Må en lengre tur i tenkeboksen og innom en lokal forhandler for å se om jeg kan få testet litt. Bruktmarkedet ser jeg gir mange muligheter ja, uten at jeg noen stor erfaring med å kjøpe brukte stenger.
  4. Vurderer sterkt å kjøpe ny fluestang til ørretfiske. Klasse fire, muligens fem. Har lest rundt på nettet, men blir ikke helt klok så vil høre om dere her inne har noen anbefalinger. Pris er ikke så viktig, men det blir ikke helt oppe i klassen til Orvis Helios 2 eller G-Loomis NRX. Sannsynligvis i hvert fall ... Er noen år siden sist jeg handla lett fluestang, men har sett på noe fra Sage og Hardy, men også rimeligere som feks Loop sin Opti Stream så spennende ut som også har en hyggelig pris. Jeg bruker en Zpey Switch Reel Steel klasse syv til sjøørreten, men har ikke noe erfaring med de lettere alternativene deres. Jeg fisker for det meste ørret i vann, men også i elv når muligheten byr seg, men det er jo langt mellom godelvene her på Østlandet. Fiskene ligger vel sjelden på over kiloen, men er jo greit å ha noe med litt trøkk i hvis vinden tar i litt. Alle tips og erfaringer taes imot med stor takk!
×
×
  • Legg til ny...