Hopp til innhold

Fiskern35

Medlem
 • Antall innlegg

  67
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Favorittfiske
  HA, SØ, Ørret, Laks
 1. Flere ganger. Har ikke møtt noen, men gjerdet står fremdeles.
 2. Jeg tok en ny telefon i dag. Saksbehandler på ferie. Får mase litt neste uke. Snakket med annen saksbehandler, og spurte om hvorfor dette tok så lang tid. Fikk da til svar at kommunen har begrensede ressurser i slike saker.
 3. Er ikke så mye å bidra med, bortsett fra at man kan melde inn liknende saker selv. Bare ta bilder, og maile inn til byggesaksavdelingen i kommunen man bor i. Håper det blir meldt inn flere saker!
 4. Over 500 som har signert brevet til miljøvernministeren nå. En stor takk til dere som signerte! Det er skrevet et nytt brev til fiskeri- og kystministeren, som kan signeres her: http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=4196
 5. På 12 timer er det 130 som har signert! Takk til dere som har bidratt med signatur!! Oppfordrer alle som har lest linkene, sprer budskapet videre på internett!!
 6. Er du lei av at det blir mindre og mindre villaks? At lakselusen florerer i våre fjorder? At oppdrettsnæringen slipper ut kloakk tilsvarende det dobbelte av Norges befolkning? At fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen ser for seg en femdobling Vil du være med på å gjøre noe med dette, så bruk din stemme og støtt Kampen for Villaksen. Kampen for villaksen ble startet for kort tid siden. Vi er en bevegelse og et forum. I første omgang vil vi sende brev til miljøvernministeren, fiskeriministeren, landbruksministerer og statsministeren. Alle kommunikasjon vil legges ut på facebook, samt fiskersiden.no, fluefiske.net, og fluefiskesiden.no Gå inn på denne siden for å gi din stemme http://www.underskri...p?kampanje=4182 Facebook siden til Kampen for Villaksen er: http://www.facebook....penForVillaksen
 7. Purret på saksbehandler akkurat nå. Saken blir antakelig behandlet til høsten.
 8. For de som vil sende mail. Saksbehandler er Marit Bakkerud. E-post: MARBAK@baerum.kommune.no ArkivsakID: 11/24740 Det første brevet mitt ble sendt den 11/10-11.
 9. Tjuvraddene er tatt av politi. Bra slutt med andre ord! :-)
 10. Jeg binder tubefluer til laks. Høy kvalitet. Bruker kun Whiting nakker.
 11. Hei! Dette er litt off-topic, men legger ut denne saken her. Natt til 5. august hadde jeg innbrudd i bilen min. Nesten alt sjøørettutstyret mitt og en Ipod touch (sønnen min gråter) er stjålet. Noe av de som er borte er: -G`Loomis Native Run 11 fot klasse 8 -G`Loomis Native Run 96 fot klasse 7 -G`Loomis Whisper creek klasse 5 -Vision XLA Antireverse fluesnelle i sølv, klasse 8 -Vision XLA fluesnelle i gull/kobber, klasse 5 -Hardy Zane No 0 -Waterworks Lamson Litespeed Hard Alox (den første versjonen), klasse 6-7 -2 stk Loop Evotec fluesneller -Boks med et par hundre tubefluer -Flere andre fluebokser av typen Guideline med tubefluer til laks og sjøfluer og mye annet, blant annet en Rapala stolsekk. -Pool 12 skulderveske med 2 rom til fluebokser, samt en lomme med foam hvor det er oppbevart mye fluer til bruk i sjøen. Hvis noen her kommer over noe slikt, så setter jeg veldig pris på å bli kontaktet på tlf: 40 04 30 50 Utbetaler en klekkelig finnerlønn for opplysninger som bidrar til at fiskeutstyret mitt kommer på plass!! Hilsen Nils
 12. Er ikke slutt. Venter fremdeles på svar fra saksbehandleren....
 13. Jeg bruker orvis sin linekurv til laksefiske i elv. Slipper å tenke på oppsamling av skyteline, og det sparer meg for mye krøll. Særlig når jeg står i steinrøys eller det er kvister i vannet som lina kan henge seg opp i.
 14. 11/24740. Marit Bakkerud er saksbehandler. Skulle kommet svar i midten av februar, så jeg får ringe og purre :-)
×
×
 • Legg til ny...