Hopp til innhold

dilla`82

Medlem
 • Antall innlegg

  102
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra dilla`82

 1. dilla`82

  IMG 0668

  WTF, dude?? fisker du for og få mest mulig fisk, eller for og fiske? dette er ikke bare flaut, det er det verste jeg har sett. ren ørretslakt. makabert. dette bildet kunne du spart deg for.
 2. flotte fjellørreter det der!
 3. kan gå god for repel 100. jeg også bruker denne. den sørger for at både mygg og knott holder seg unna. men vær forsiktig ved bruk, dette er tross alt ren gift.
 4. enig med de andre, dette er garantert en laks. du ser det spesielt på hodeformen.
 5. heavy butt er en formidabel ferdigtapert fortom. liker den best. bruker også den vanlige standard akron fortommen, men den er ikke like god.
 6. jeg har s4 #4. den er helt rå. super rask ja, men den takler vind og store fluer. det er vulgata stanga mi, hehe. #5 er sikkert hakket raskere. helios i #5 mid flex er betydelig lettere med litt mer følelse enn s4 #5. det er jeg helt overbevist om. vil du ha en brøytepinne som skyter som faen, så er s4 et soleklart valg. vil du ha en litt lettere stang med litt mer følelse, så er heliosen bedre.
 7. jeg har selv f3w 4seven. deilig solid snelle.robust.perfekt i sjøen :)
 8. clouser/jiggy i diverse farger, pattegrisen, runars cdc reke, runars deciever, teppesild og kutling imitasjoner er gode fluer.
 9. ja, vi venter i spenning så det jomer
 10. dilla`82

  Vadesko

  kommer vel helt an på bruken vil jeg si. til sjøen vil jeg utvilsomt si det er best med filt. sitter som støpt på glatte steiner etc. ferskvann er det vibram/aquastealth som funker best. her blir filt veldig glatt igjen. steinete elvebunn kan jeg ogå se for meg filt, men har hørt at vibram også funker bra her
 11. hei. det har blitt 4 turer så langt iår etter bassen, og her er resultatet. 2kg, 1.8kg og 1.8kg er strålende fornøyd med statistikken så langt iår. fantastiske flotte fisker som byr på spennende fighter. gleder meg til sensommer/høsten når disse gutta har blitt enda større og enda sprekere. alle sammen svømmer fint videre, men iløpet av sesongen så skal en tas opp til middag
 12. et par kamerater av meg bruker patagonia vadere, samt sko. de er veldig fornøyde. spesielt riverwalker skoene. de er lette som fy og veldig solide og holdbare.
 13. dilla`82

  Vadesko

  simms rivershed vibram, kan ihvertfall abefales sterkt fra meg. bruker disse selv. beste vadeskoene jeg har hatt. et litt billigere alternativ er simms freestone vibram. har ikke testa de selv, men de ser utrolig freshe og behagelige ut. gode omtaler får de også.
 14. samma her. har en L2 og en G3. beste vaderne i verden
 15. dilla`82

  Stangtube

  hahahahaha.... ja, jeg mente selvfølgelig det annerledes. greia jeg mente og skrive var om det passer med en stangtube som er ment for 9fots tredelt stang, el hakket lengre. hehe
 16. mulig jeg sitter på et lts snøre i #4. må bare sjekke først, hehe.. er du int om det skulle dukke opp?
 17. dilla`82

  Stangtube

  lønner det seg og kjøpe samme lengde som stanga si, eller lønner det seg og kjøpe hakket lengre enn selve stanga? feks 9fot tredelt. vil det da passe med 9fots tube, el er det bedre med 9.5 fots tube?
 18. kult og se jenter i fluehue miljøet ;)

  lurer på om jeg så deg i sport1 butikken i storgata her om dagen..

 19. vil vel tørre og påstå at denne påstanden stemmer så og si. utifra egne erfaringer så har jeg opplevd best klekking i ca samme tidspunkt. etter kl 15.00 har det dabbet fullstendig av, uavhengig om det er knakanes vær. men det skal sies at hvis en opplever en skikkelig byger utpå kvelden for så og gå rett over på en skikkelig kveldsol og nærmest vindstille, så vil jeg absolutt tro at det er fullt mulig og oppleve en kveldsklekking ja. dette er jo klassisk forhold for en god klekking selv om tidspunktet ikke er rett etter boka.
 20. indre oslofjord er isfri! :D prøvde litt idag på fornebu, men helt dødt. vannet er nok rimelig kaldt ennå selv om isen er borte. tipper rundt 1 grad.
 21. du vil ikke angre på det kjøpet for og si det sånn. spør du meg så er waterworks lamson snellene noe av det råeste du kan få av fluesneller. både kvalitet og kvantitet. litespeed snella er utvilsomt en av de råeste snellene jeg har sett pr. dags dato. den ser så sykt bra ut ;) bremsen som er lik for alle lamson snellene er av ypperste kvalitet. vanntett og solid. vakuum løsning på festing av spole til snellehus. og det diggeste av alt er knarrelyden. denne er overlegen. tro meg, det finnes ingen bedre knarr enn denne ;) skulle jeg anbefale noen som helst annen snelle forutenom lamson så må det bli danielsson, som gutta her ellers sier. svensk kvalitet på det beste. utrolig solide sneller.
 22. grattis til sverige med vel gjennomført løp. dette var velfortjent. men må si meg mektig imponert av petter som står på til siste slutt og sørger for sølv til norge. denne mannen har en pågangsvilje jeg aldri har sett maken til. fantastisk skiløper! at han klarte og dra iland sølvet for norge er vel tidenes prestasjon spør du meg. :D
 23. dilla`82

  Sjøørret red.JPG

  oi oi oi.. det må være en av de peneste sø jeg har sett på lenge. flotte tegninger.
 24. den tunge saken der...? aldri verden når det finnes så mange andre bedre og finere sneller. men dette er nå bare min mening da, hehe.
×
×
 • Legg til ny...