Hopp til innhold

dilla`82

Medlem
 • Antall innlegg

  102
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om dilla`82

 • Bursdag 15. mars 1982

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  tigerstaden
 • Interesser
  fluefiske og golf.
 • Favorittfiske
  ørret,sjøørret,havabbor.
 1. dilla`82

  IMG 0668

  WTF, dude?? fisker du for og få mest mulig fisk, eller for og fiske? dette er ikke bare flaut, det er det verste jeg har sett. ren ørretslakt. makabert. dette bildet kunne du spart deg for.
 2. flotte fjellørreter det der!
 3. kan gå god for repel 100. jeg også bruker denne. den sørger for at både mygg og knott holder seg unna. men vær forsiktig ved bruk, dette er tross alt ren gift.
 4. enig med de andre, dette er garantert en laks. du ser det spesielt på hodeformen.
 5. heavy butt er en formidabel ferdigtapert fortom. liker den best. bruker også den vanlige standard akron fortommen, men den er ikke like god.
 6. jeg har s4 #4. den er helt rå. super rask ja, men den takler vind og store fluer. det er vulgata stanga mi, hehe. #5 er sikkert hakket raskere. helios i #5 mid flex er betydelig lettere med litt mer følelse enn s4 #5. det er jeg helt overbevist om. vil du ha en brøytepinne som skyter som faen, så er s4 et soleklart valg. vil du ha en litt lettere stang med litt mer følelse, så er heliosen bedre.
 7. jeg har selv f3w 4seven. deilig solid snelle.robust.perfekt i sjøen :)
 8. clouser/jiggy i diverse farger, pattegrisen, runars cdc reke, runars deciever, teppesild og kutling imitasjoner er gode fluer.
 9. ja, vi venter i spenning så det jomer
 10. dilla`82

  Vadesko

  kommer vel helt an på bruken vil jeg si. til sjøen vil jeg utvilsomt si det er best med filt. sitter som støpt på glatte steiner etc. ferskvann er det vibram/aquastealth som funker best. her blir filt veldig glatt igjen. steinete elvebunn kan jeg ogå se for meg filt, men har hørt at vibram også funker bra her
 11. hei. det har blitt 4 turer så langt iår etter bassen, og her er resultatet. 2kg, 1.8kg og 1.8kg er strålende fornøyd med statistikken så langt iår. fantastiske flotte fisker som byr på spennende fighter. gleder meg til sensommer/høsten når disse gutta har blitt enda større og enda sprekere. alle sammen svømmer fint videre, men iløpet av sesongen så skal en tas opp til middag
 12. et par kamerater av meg bruker patagonia vadere, samt sko. de er veldig fornøyde. spesielt riverwalker skoene. de er lette som fy og veldig solide og holdbare.
 13. dilla`82

  Vadesko

  simms rivershed vibram, kan ihvertfall abefales sterkt fra meg. bruker disse selv. beste vadeskoene jeg har hatt. et litt billigere alternativ er simms freestone vibram. har ikke testa de selv, men de ser utrolig freshe og behagelige ut. gode omtaler får de også.
 14. samma her. har en L2 og en G3. beste vaderne i verden
 15. dilla`82

  Stangtube

  hahahahaha.... ja, jeg mente selvfølgelig det annerledes. greia jeg mente og skrive var om det passer med en stangtube som er ment for 9fots tredelt stang, el hakket lengre. hehe
×
×
 • Legg til ny...