Hopp til innhold

Sven Kalmar

Medlem
 • Antall innlegg

  2 831
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  harestua
 • Interesser
  gud,vind,havkajakk, fugletemming.
 • Favorittfiske
  hork

Siste profilvisninger

2 191 profilvisninger
 1. nei ikke no kånjaKK her...dont touch it. Lite kasting ja..prøver å bli en oppegående trommeslager. Mye fokus på padling. Men det er mye jeg savner med kastinga.dere bla...
 2. heihei..lenge siden.. hva var navent ditt, du spm kjøpte min 17 clan? vi snakka om å reversere salget.. ha det bra alle sammen..!
 3. og kul tekst...
 4. http://www.dwkayaks.com/kingisland.html jeg har gått til anskaffelse av en slik farkost. den ble brukt til walros jakt o.l. i bering stredet..
 5. heisann alle sammen. jeg prata litt med rod i dag, og han fortalte at nemuora hadde satt nye rekorder i #5 er greier.. det var skikkelig kult å høre. gratulerer så mye. Her er alt vel. nesten..jeg merker nok litt sen skader ogslikt i kastearmen. Min gamle loomis t 38+ var ikke akkurat lett å håndtere med dt7..så jeg har trommepause, men padler og ser på storm videoer..
 6. jada, jeg tenkte på både deg og det du sier etter at jegskrc det..jeg ringer en dag håper alt er bra..
 7. jeg tar det selvsagt også som en seier for meg at micke gjorde det så bra.. helt fjernt at det ikke er fler gratulasjoner ... patetisk..
 8. en genial gitaris, med et av englands beste band ever.. http://www.youtube.com/watch?v=jIC-nJRcgeU&playnext=1&list=PL73D00499BF5F0669&index=12
 9. denne er også dedikert til zywerzen...tomorroow..... http://www.youtube.com/watch?v=GtQCHD1TuHo&feature=related :mellow:
 10. being at the right place at the right time ..hehe
 11. skjekk denne..en heftig surftur
 12. hehe ja det tror jeg gjerne. onkelen min var fyrvokter på færder ,lindesnes , oksøy,lyngør, og jomfruland. Vi var gode buddies og han var minst like gal og tørst som meg ..nå har jeg vært helt tørr på 3de året...det har dødd ut.. jeg padla i storm på harestua i sommer..bf 9 gusting to 11 i suppose , utfra det jeg kunne se på vannet. Det var dritkult, kanskje det råeste jeg har vært med på ever! den kom fra nord og jeg var forbredt siden jeg hadde drevet ganske mye å studert på vindene og jaget dem . så jeg padla raskt opp til nordenden når det begynte.Vannet blei helt hvitt i store partier og jeg kom meg midt uti det. så var det å ligge å styre fra baugen med min lange tynnbladede grønlandsåre..bølgene bygde seg etterhver op til den formidable høyden av 1-1,2 meter en og annen hvit kjempe litt mer..så jeg surfa bakover og kom meg inn i vika og bak øya for å hvile. der lå en svær furukrone og fløyt. Det tok meg dagevis å komme ned..jeg var utpå i ca 6 timer..
×
×
 • Legg til ny...