Hopp til innhold

Rudix

Medlem
 • Antall innlegg

  43
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Rudix

 • Bursdag 01. des. 1980

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kråkerøy, Fredrikstad
 • Interesser
  Alt av fluefiske. Omtrent.
 • Favorittfiske
  Sjøørret, laks
 1. Hei, Har litt fisketid tilgode hos kona. Drømmer om ei uke eller to mer eller mindre for meg selv, og forhåpentligvis treffe på en ørret eller flere. Lurer litt på Finnmark, men budsjettet vil nok være litt så som så. Fly tur retur Oslo - Finnmark (evt. andre alternativ) går greit, men helikopter/vannfly inn i ødemarka vil nok være utelukket. Håper på å finne ett sted hvor man kan komme seg mer eller mindre med offentlig transport (evt. en ikke så alt for lang taxitur), og hvor jeg ikke trenger å marsje i evigheter. Litt marsj går bra, da jeg tenker 1-2 uker i august/september, men tør ikke belage meg på dagevis med forflytting, da en kar med bekhtrevs aldri kan planlegge hvor god kroppen er. Hadde vært flott om noen gode sjeler kunne gitt meg ett tips eller 2 for reisemål. Små elver med fin ørret (trenger ikke huse 2 kilos, da stillheten og turen er målet) hadde vært fin, men vann/tjern som er fiskbare med flue er også bra. Har tenkt litt på Pasvik, men er åpen for alt mulig. Har noen vært på lignende turer hadde jeg vært sjeleglad for tips. Tar gjerne imot tips på PM, og kan gjerne binde noen fluer som takk.
 2. Hei, Vi er 2 kompiser som har begynt å tenke på en litt lengre padletur til neste år omtrent på denne tiden her. Vi må etterhvert også spørre ett par andre turkompiser så i alt kan vi bli 4, men vi vil ha noe litt mer spesifikt å legge frem først. Vi hadde tenkt å prøve på å dra litt nordover, og lurte derfor på om noen har noen tips til rute som kan passe innenfor en tidsramme på 7-10 dager. +/-. Har tenkt litt på å dra til Pasvik. Har også lest litt om Karasjohka, men det ser ut til at de fleste turer jeg har lest om hit har gått over 14 dager. Og da virker som de fleste flyr inn. (Hva kan en slik flytur koste?) Går det an å få en tur i Karasjohka på ca 10 dager (uten å stresse, vi liker å kose oss på tur) Er elva krevende å padle? Vi har ikke stor erfaring med elvepadling. Noen andre gode forslag? Ruter som kan passe innen tidsrammen, ikke er veldig krevende, og gjerne kan ha greit fiske etter ørret/røye. Forslag tas imot med takk!
 3. Hei, Vi er 4 gutter (eller kanskje mer riktig å si menn, gubber etc. ;D) som reiser en tur til Fyresdal til fredagen. Er det noen som kunne tenke seg å anbefale ett område/vann vi burde dra til? Skjønner godt om dere kanskje ikke vil røpe for mye i åpen tråd, men setter uansett pris på tips i innboksen. ;)
 4. Hmm.. Ingen dum idè. Hvor finner man oppdaterte satelittbilder da?
 5. Du sier ikke at vanna er isdekte? For da blir det mye drikking!
 6. Hei, Takk for svar. Blir tur oppover for oss nå den 3. juni. Så får vi bare håpe på det beste. Tips til evt. fiskeplasser, vann osv. mottas med takk. I tråden og på PM. Takk.
 7. Ingen som har anbefalinger? Når ville DU dratt dit?
 8. Hei, Vi er en kompisgjeng som bruker å ha en årlig langhelg med fiske og noe godt å drikke. I år så hadde vi lurt på å dra til Nerskogen, da en av oss har kjøpt hytte der. Men når på året er det best fiske i området? Både i elva grana (da hytta hans ligger like ved den) og vann i området? Håper på noen gode tips da vi har gjort dårlige valg ang. tidspunkt på de foregående turene våre.
 9. Vel. Basert på din anbefaling så prøver jeg ett år. Ikke dumt det. Fin kurs på pundet nå og. 36,- pr utgave er finfin pris om det er bra, og egentlig helt greit om det bare er halvveis greit også. ;)
 10. Rudix

  Livet er herlig !

  Ja det burde vel være lykkebringende det der.
 11. Dette er absolutt verdt å være med på. Enten du er nybegynner eller har bundet litt fluer, så er det alltid hyggelig å samles med likesinnede og lære nye ting. Godt se forskjellige teknikker som kanksje er annerledes enn du ville valgt selv også. Vil anbefale alle fluebindere i distriktet å møte opp. :) Selv om akkurat det ville gjort det litt trangt. ;)
 12. Vil bare takke for i går kveld. Det var svært givende å samles med flere hyggelige fluebindere og få mulighet til å lære noe nytt og utvikle seg litt. Både på binding og få prøvd noen nye interessante materialer. SF Blend rocker!! ;)
 13. Slenger opp noen fluer til, jeg. Binder og håper at vinteren bare forsvinner.. Sånn helt veldig plutselig.
 14. Hei, Jeg sjekker fargen med å føne det tørt. Mulig jeg bruker alt for mye fargepulver. Men jeg er egentlig fornøyd med resultatet. Men jeg ser det kan være mye å sette seg inn i etterhvert som jeg fortsetter med dette her. Men jeg skal ihvertfall prøve å benytte mindre fargepulver neste gang. Fant også ved søking den gamle tråden til ErikR på forumet her hvor det også står mye interessant lesing. http://fluefiske.net/forum/index.php?showtopic=12813 Takker for alle gode tips. :)
 15. Vel. Fikk ikke kommet før jul, men har tenkt til å komme en tur neste gang. Det er den 18/01? Da er det helsyntetisk Mickey Finn som skal bindes? Åssen materialer er det dere bruker i den?
×
×
 • Legg til ny...