Hopp til innhold

The Flyspy

Medlem
 • Antall innlegg

  6
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Laks
 1. Nå var de jo selvfølgelig tom for disse stengene der jeg skulle kjøpe dem. Typisk.
 2. Stang: Pool 12 SSD, 9`#5 Snelle: Pool 12 Summit Snøre: Scierra HMT Noen som har noen formening om dette kan være et greit utstyr å starte med (ørretfiske i elv/vann)? Er nybegynner så har ikke så veldig peiling. Har aldri hørt om Pool, noen som har noen erfaringer med dette merket?
 3. Hei hei Noen som har prøvd Vangen Phantom? Har tenkt å kjøpe en 9 fot #4/5 sammen med en Vangen Phantom LA snelle, noen som vet om dette passer bra for en nybegynner til ørretfiske?
 4. Fikk jo nettopp et... :lol:
 5. Takker for alle svar så langt Det blir nok ikke så mye storlaks på meg i starten, blir nok i hovedsak å fiske etter ørret rundt kiloet i elver og vann i Kristiansand. Noen som forresten vet om noen gode plasser for slik fiske i Kristiansand?
 6. Hei hei alle sammen Er nylig bitt av fluefiskebasillen, men har rimelig dårlig peiling på området så trenger sårt litt hjelp med valg av utstyr. Ser at det er en del slike innlegg her allerede, men jeg flesker likevel til og starter en splitter ny tråd. Har sett litt på et Greys GLA sett til 1299 kr fra http://www.sportsbutikken.no/ , 9 fot #5/6. Noen som har noen erfaringer med denne? Noen som vet av noen andre allround fluefiskesett som kan anbefales, prisklasse rundt 2000 kr. Er takknemelig for alle svar :thumbup:
×
×
 • Legg til ny...