Hopp til innhold

thestig

Medlem
 • Antall innlegg

  110
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Favorittfiske
  Ørrett
 1. Som ekte trønder kan jeg ikke annet enn å promotere egne trakter. Det er vel ikke noen tur om du bare skal duppe snøret i elva til naboen? Ved Røros finner du øvre deler av Glomma og fine småelver, kjører du videre finner du Nea og Tya, og svinger du innom selveste bartehovedstaden har du Nidelva. For ikke å snakke om alle de prima lakselvene også, for de som skulle ha rota seg inn på det styret. Og som om ikke det er nok så er det ikke mer enn 15 minutter mellom utepils og svenske servitører i sentrum og 60 fine fiskevann i bymarka. Og det er bare på ene siden av byen. Men det er vel kanskje vel langt å reise fra bibelbeltet bare for litt småfisk?
 2. thestig

  Isfritt

  Det var nede ved Tanembrua jeg så vak ihvertfall, så den har vel blitt tatt av strømmen. ;)
 3. thestig

  Isfritt

  Så vak i nidelva for et par uker siden. ;)
 4. 3,6 kg! Langt fra garantert! Forøvrig morsomt å se at spranget på gjettingen her, det noen ville landa og kalt en 2-kilos ville noen andre kalt en 4-kilos. :D
 5. Ser ikke noen sak på den linken, kun en side man kan søke i saker på. Hvis du poster saksnummer så kan vi sikkert ta en titt på det. :)
 6. Alternativt kjøpe en billig telefon som f.eks denne for å ta med på fiske og jakt. :)
 7. For å svare på 3. spørsmålet ditt så pleier jeg å bruke ullundertøy innerst, så fleecebukse (stormberg fleecebukse til en hundrings holder lenge) og så ei tjukk joggebukse (nike) for å få litt mer stoff og luft mellom meg og vannet. Pleier å holde i massevis, har fiska på vårparten mellom isflak og det har gått overraskende greit. Mitt største problem er å holde tærne varme. Har kjøpt noen tykke Simms sokker som hjelper, men tær er fortsatt det svakeste leddet.
 8. Det der tror jeg jaggu ikke jeg har fortom til å takle! ;)
 9. Jeg tror vi overvurderer synet til fisken av og til, selv om den kan være lettskremt iblandt. Så lenge du strekker ut fortommen skikkelig før du fisker sånn at den ikke ligger som en kveil og bryter vannfilmen flere ganger på vannet så skal det gå bra. Har selv fiska med laksefortom etter stor ørret og fått fisk på det, blandt annet med 0.30 spiss. Men om det er optimalt, og om det gir deg den selvtillitten som ofte trengs for å være iskald og overliste en slu fjellørret, det blir en annen sak. :)
 10. 18mm? Nesten 2 cm tykt snøre til ørretfiske? :D
 11. Det vil kanskje bli litt stort til ditt kamera, men vil likevel anbefale dette til folk med speilrefleks. Det blir veldig tight til mitt Canon 7D med 24-70L'n, men er glimrende til mindre objektiver. Neoprenen absorberer støt godt og er lett materiale så man slipper å ta med store vesker når man skal ta med kameraet på tur. http://www.dealextreme.com/p/vctor-dark-slr-dslr-camera-case-11659
 12. Det kommer jo helt an på hvilken stang du har tenkt å bruke det til og om du liker kort/lang klump. Jeg foretrekker langklumper, på grensen til DT, men ble positivt overraska over Guideline 4cast. Et rimelig snøre som er lett å få tak i som får jobben gjort og vel så det.
 13. thestig

  Nidelva

  det var nok ikke på tørt nei. lurer på om det var en slukfisker..
 14. thestig

  Nidelva

  Hørte noe rykter om at det var tatt en på over 2kg der i år. Rundt svean en plass
 15. thestig

  Nidelva

  Der den siste der ble tatt ja. Ble litt ot her.
×
×
 • Legg til ny...