Hopp til innhold

albertsen

Medlem
 • Antall innlegg

  122
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om albertsen

 • Bursdag 01. sep. 1985

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  alexander.albertsen
 • Web/blogg
  http://albertcn.wordpress.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mosjøen
 • Interesser
  Jakt og fiske.
 • Favorittfiske
  Ørret, Sjøørret, Røye og Laks

Siste profilvisninger

1 643 profilvisninger
 1. Har prøvd i en ukes tid nå å komme meg inn på troutbum.com uten hell. Er det noen andre sider som selger Andrè Bruns Polychenille? Både vanlig og micro? Mvh. albertCn
 2. Ja, ser på skittfiske-tilbudet selv nå. Prisdumpingen er jo helt vill i mine øyne. Dreamcatcher til 1299,- (ord.4399) og Epsilon 799 (ord. 1999) Har Epsilon selv på 2håndstanga, og har ikke noe problemer med å velge også Epsilon til ørretstanga! Da går jeg for 5seven. Takk Egeland!
 3. Hei. Har ei Zpey dreamcatcher klasse 5 som jeg må ha ei snelle på. Tenker da på zpey epsilon, hva anbefalles av #3/5 eller #5/7 ? På forhånd, takk for svar! // Alex.
 4. Ble det tatt noe fisk på åpningen? Ryktene svirrer om at du, johnra har fått? :)
 5. Å få sette ut 3 lakser på en dag, må da være kjempebra. Har mine tvil på at man vil oppleve slikt mange ganger å få kjøre laks 3 ganger på en dag Gleder meg til oppstart !
 6. Har samme fluesnøret på mi #4'er stang. Loadingzone er vel ment å være i toppringen, hvor du da ved selve kastet trekker i snøret ved fremkastet, og skyter ut det du har liggende foran deg. (Altså du trekker ut mer snøre fra snella som du ikke skal svaie med, men som skal skytes ut) :)
 7. Har ikke denne stanga selv. Men skal alikevel forsøke å hjelpe deg litt. Backing-Skyteline-Skyteklump-Fortom-Flue er riktig, ja. ev. Backing-Skyteline-Skyteklump-Polyleader-Flue (Dersom vannføringen er stor og du må få flua ned trenger du polyleader med synk 4 og opp. Ellers ser det greit ut som Salaren skriver. og bare for å være litt detaljert, så er F/S3 det samme som Flyt/Synk3. Om du ikke har noe sportsfiskebutikk i nærmiljøet, så tok jeg et raskt google søk. Guideline Power taper #10-11 Hvilke elver vil du i hovedsak fiske i? Dette er forøvrig ganske vesentlig med tanke på snøre og synkegrader.
 8. albertsen

  VADESKO

  Og når man trodde at 895,- var et kupp. så har jaggu aktivfiske.no Guideline skoene til 550,- Det er gitt for pengene. LINK
 9. albertsen

  VADESKO

  Kjøpte meg Guideline Crosswater v2 ifjor. og er meget fornøyd. Disse har høy ankelstøtte, noe som for meg ikke er til bry ved å gå litt i. Komplettfritid selger iallefall disse for 1079,- Link
 10. Hvordan blir det med 2012 ?
 11. Igår fikk jeg mi første Zpey stang med posten ifra sverige. Valget ble ei Zpey Instinct 14,6' #9/10 .. Videre må jeg ha ei god snelle, diverse klumper fra zpey og litt småtteri. Scierra Kaitum Vadejakke, Vision bukse og Guideline sko kjøpte jeg ifjor.
 12. Det meste av trær. Laks, Ørret, Røye, Sei, Torsk. Campingstoler. Ryggsekk, elvebåter på land. Alt av gærnskap bare pga. overhåndskast.. <3 spey !
×
×
 • Legg til ny...