Hopp til innhold

larsft

Medlem
 • Antall innlegg

  60
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om larsft

 • Bursdag 17. nov. 1984

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.barduelvasvenner.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø
 • Interesser
  Fiske, jakt, telemark, våpen, foto, fluebinding, hjemmelading etc.
 • Favorittfiske
  Laks og ørret
 1. Har god erfaring med tear aid på både vadere og diverse gore-tex bekledning. Men det er viktig at områdene der tear aid limes på er helt rene. Brukes på både innsiden og utsiden.
 2. 13.06.08 11.55 TIL TOLLAGER 0024 OSLO 13.06.08 09.39 TIL FORTOLLING 0024 OSLO 13.06.08 09.38 ANKOMMET MOTTAKERLANDET 0024 OSLO 05.06.08 13.22 SENDT FRA AVSENDERLANDET 9999 INGEN NY POSTADRESSE 04.06.08 16.34 INNHENTET 9999 INGEN NY POSTADRESSE Nærmer seg:)
 3. 05.06.08 13.22 SENDT FRA AVSENDERLANDET 9999 INGEN NY POSTADRESSE 04.06.08 16.34 INNHENTET 9999 INGEN NY POSTADRESSE Venter i spenning:-)
 4. Dette var helt klart en reklamasjon! Packlite goretex er det "nye" i vanntette membraner. Lett og tynt. Vet mange som har packlite-jakker fra norrøna og er kjempefornøyd med dem. Har selv en XCR-goretex jakke, men skulle jeg kjøpt ny jakke ville jeg valgt packlite. Genialt! XCR-jakkene er mye tyngre og stivere. Packlitejakkene kan man jo nesten putte i lomma. Perfekt for alle som ikke ligger og ruller i tornekratt/steinurer, er på polferder eller er pyromane. Kail: når det gjelder NikWax impringnering så har ikke den noe med vanntettheten i jakken. Den er for å behandle ytterstoffet slik at vannet perler seg og detter av. Dersom membranet er defekt er det ikke noe å gjøre med jakka, selv om små hull og rifter lett lar seg reparere med aquasure.
 5. Helt korrekt! Bare å lage åttetallsknopen og feste snøret. Reel end skal festes i backingen!
 6. takk for forslag sofafisker :msn-wink:
 7. Hei dag! Takk for informativt svar. Er imidlertid ikke helt overbevist, så tror jeg kommer til å gå for ultra 4 Men skal huske det snøret, og du skal ikke se bort fra at det blir prøvd etter hvert. Lars
 8. hmm... det har jeg ikke vært borti... kan du si noe mer om det?? en link kanskje? takk for svar forresten! Lars
 9. Hei Skal kjøpe meg et nytt snøre til Hardyen min. Har vel egentlig bestemt meg for et ultra 4 snøre, men tenkte jeg skulle høre om dere hadde noen andre forslag Lars
 10. Takk takk :biggrin: Tror det blir sinnsykt bra! lars
 11. Da har jeg bestil meg en slik: Virker som et greit alternativ for oss som ikke er fulle av penger.. kommer på 3500 fra USA (inkl. kano, frakt og mva). Har sett at det er flere som har lurt på oppblåsbare kanoer. Rapport kommer. Her er en liten video om kanoen: Video Lars
 12. Er vel et klassisk resultat av janteloven dette med LTS. Personlig er jeg ikke noen tilhenger av LTS, men det er rett og slett fordi jeg liker designet på foreksempel Scott bedre enn designet på LTS. Har kastet både med X1, X2 og X3 og det er ingen tvil om at det er gode stenger. Kjenner flere som sverger til LTS. Mitt inntrykk av LTS er at på grunn av massiv reklame og promotering så har de klart å bygge seg opp et merkenavn som kunden etterspør. Inntoget til LTS mener jeg har vært så massivt at vi nesten kan putte LTS-gutta (og jenter) i en egen gruppe. Denne gruppen sverger til LTS, og ønsker ikke noe annet. Dette på samme måte som foreksempel de som bare benytter G.Loomis osv. Jeg tror at LTS er kommet for å bli, men det forutsetter jo selvsagt at de kommer jevnt med nye produkter. Noe jeg har forstått ut fra tidligere diskusjoner at de kommer med til neste sesong.
 13. Ja du har vel et poeng der Tres. Men når det gjelder Orvis stenger så er min erfaring at disse er meget godt klassifisert. Med dette mener jeg at et 6er snøre skal passe perfekt til en 6er orvis, men det blir jo selvsagt noe annet når det er snakk om tilpassingen av en klump. Kommer sikkert til å bli en bra kombinasjon:-)
 14. Hvorfor en PT 7/8 til en 5/6? Blir ikke det i tyngste laget? Ser at Nordic anbefaler en vekt på 9-13 g til klasse 6. GL snørene er jo i utgangspunkte tunge snører.
×
×
 • Legg til ny...