Hopp til innhold

firji

Medlem
 • Antall innlegg

  38
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Ørret,laks
 1. Vært et par turer i Rago, kjørt opp til campingen der fra E6 mot Narvik. Kjør til veien slutter, deretter er det bare å traske innover. Mener du kjører forbi Nordfjord Camping eller hva det heter oppi der, bare å kjøre til veis ende Makan til natur skal du lete lenge etter, dette er garantert noe av det flotteste Nord-Norge har å tilby. Problemet er fisket i selve dalen der man går inn. Det er mye småfisk der. Det er dog lov å fiske laks oppover elven du kjører langs. Markfiskerne tar mye laks der iløpet av sesongen. Jeg anbefaler deg ikke å dra opp i dit når laksen er kommet helt opp i elven. Da blir du stående med kriminelle tanker mens du ser all laksen som står å venter på et par meters dyp ved parkeringen. Mitt forslag er å gå innover dalen, men fortsette opp på platået og videre innover, det er fisket mye bedre.
 2. Mener jeg har lest en tråd der folk skrev inn tips til hva de hadde med på turene sine. har prøvd å søke på det ene og det andre, men klarer ikke finne tråden. Kan godt starte en ny tråd her hvis ingen vet hvor den gamle er blitt av :)
 3. Jeg har lest mye kommentarer om disse, de fleste som snakker varmt om dem. Pakke med vadere+sko blir en totalsum på rundt 2000, veiledende på begge deler er oppi 5000. http://skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfov...aspx?plid=46309
 4. Jeg sitter her nesten med tårer i øynene. Tusen takk til alle som bidrar, flueboksen var kanskje ikke noe folk på forumet her ville hoppet i vannet for, men det var nå tross alt det eneste jeg hadde. Jeg ender sikkert opp med finere og flere fluer enn jeg hadde før, hvis jeg møter noen av dere engang skal jeg skrape i studentkassa å spandere en øl :)
 5. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal si... Grunnen til at jeg henvendte meg til dette forumet var rett og slett for å få utløp for irritasjonen og KANSKJE være så heldig at vedkommende som stjal utstyret mitt leste posten min og fikk dårlig samvittighet. Det er godt det finnes folk som fatter hvor leit det må være å ikke kunne fiske, utstyr kan alltids erstattes, men opplevelsene man har ute i naturen er det vi alle fisker for. Tusen hjertelig takk for all support, og ikke minst til dere som tar i et tak for å hjelpe meg. Dere aner ikke hvor mye dette betydde!
 6. Vel Flatlusa, æ e fra bodø sjøl å hadde gjerne reve det ene å andre.... Det tok meg en stund før det gikk opp for meg at jeg faktiskt hadde blitt ranet på konglungen, hadde jeg fiska i akerselva under broen i brugata hadde jeg kanskje skjønt det litt mer. Dette så ikke ut som noen unggutt, vil tippe 35-45 fra en viss avstand. Kniven var forsåvidt det værste da den var fra min far, resten kan vel erstattes på et eller annet vis. Pass på utstyret deres...selv om man egentlig ikke skulle behøve å bekymre seg over slikt blandt likesinnede fiskere.
 7. Dette innlegget retter seg til alle som er ute å fluefisker generelt. Igår tok jeg turen til Konglungen, liker meg der, fine omgivelser og enkelt fiske. Hyggelige folk har også vært en del av opplevelsene mine der, helt frem til igår. Jeg er student, som dere sikkert alle vet, er ikke studentlivet veldig lukrativt. Harde studier gjør at jeg ikke kan jobbe ved siden av. Penger er noe man konsentrerer seg daglig om i min hverdag. Derfor vil jeg gjerne rette en takk tatt rett ut fra helvette til den fyren i dyr og flott rød simms vadejakke som stjal flueboksen min med alle SØ fluene, backwinder snella mi som tilfeldigvis lå i sekken OG fiskekniven min far ga til meg for mange år siden. Jeg vet hvordan jakka di ser ut, jeg vet at du gikk bak meg da jeg sto med vann opp til midjen. Jeg vet også at du kjører en blå Passat sjasjonsvogn. Det er med dette jeg håper du leser dette innlegget. Ikke at jeg oppfordrer deg til å stjele fra folk, men du kunne ikke bommet mer på personen du valgte. Jeg har rett og slett ikke råd til å kjøpe nytt utstyr og du har derfor ødelagt mye av opplevelsene mine fremover. Jeg har alltid vært av det inntrykk at fluefiskere generelt sett er jævla bra folk som gjerne slår av en prat over en kopp kaffe, nå er jeg plutselig ikke så sikker lenger... Har du dårlig samvittighet håper jeg du sender meg en PM om du skulle lese dette innlegget. Du kan få returnere sakene helt anonymt.
 8. en ting er at de klekker på østlandet, en annen ting er hvor man får flua i vannet ? forbanna is
 9. tror det er isfritt der nå, var litt lenger ut igår. er veldig få steder med is i fjorden nå...
 10. Jeg kunne trengt noe av det samme selv. Bor for tiden i Oslo og har vel 9 turer uten så mye som et rykk i lina. Har fisket 2 steder, nedenfor Statoil på Fornebu (mot rolfsbukta) og på Son (venstre for badeplassen). Tror jeg har forsøkt absolutt ALT jeg har liggende i flueboksen fullstendig uten restultat. Var ute på Son igår under relativt dårlige vindforhold, virker som det blir veldig fort dypt der også. Fisker med intermediat line , kanskje jeg burde vurdert en synkeline der? Hvis noen har noen forslag til fiskeplasser med lengre grunner og bedre bunnforhold innenfor 1 times kjøring fra Oslo hadde jeg satt veldig pris på et tips !
 11. Jeg var så heldig at jeg klarte å få ordnet meg en gjennom sportsbutikken jeg jobber i, vi handlet en del med Bios norge da de hadde rossignol for en tid tilbake. Stanga og snøret mitt kom idag, så jeg må nok ned i byen å kose litt med den. fåkke prøvd den før helgen tror jeg, idag er det SØ som gjelder. Hadde meg en tur for å friske opp kastinga på fornebu idag tidlig, men vakke no liv der gitt. Skal prøve andre siden av fjorden ikveld Prøvde du 8 fotern eller 9'ern? Hva tror du om valget mitt med tanke på lengde? Holder vel med ei slik stang i den korteste.
 12. jeg valgte 8,6 #5 Gleder meg til å få prøvd den, valgte å ikke gå for 9'ern siden jeg primært skal bruke den i mindre tilgjengelige steder i nordmarka... Skal rapportere når jeg har fått den :)
 13. hehe, skjønner. Nei tror nok jeg går for en femmer :)
 14. hehe, fått med meg den tråden Tror det blir en 9' #5 Flott harald, setter pris på tilbakemeldingen når du har fått testet
 15. såpass ja...jeg hadde håpet du skulle si "knall på med femmern" Hvor kan jeg dra å få testet den?
×
×
 • Legg til ny...