Hopp til innhold

Rune A

Medlem
 • Antall innlegg

  82
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om Rune A

 • Bursdag 03. juni 1971

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Rakkestad
 • Favorittfiske
  laks,sjøørrett,havabbor,røye og ørret
 1. Takk for mange gode tips! Da blir det øl og laksebørsen på meg.... :-(
 2. Skal på 14 dagers ferie med kona midt i juni,dvs, bare 14 dager etter laksesesongen har startet! Er over snittet ivrig etter laks og sjøørret, så lurer på om noen har no tips om greie sjøørrett-plasser rundt Hals omeråde, så jeg får tillfredstillt fiskefeberen litt mens jeg er i Danmark.. Lurer på om det er langt til nærmeste lakseførende elv derfra også... Håper på tips!
 3. Pris er en evig diskusjon.... men det jeg savner i Mandalselva, er oppsynsmenn... mange oppsynsmenn, som viser seg i elva til alle døgnets tider, som kontrollerer flittig fiskekort, som lytter til "seriøse"fiskere,og som reagerer når regler ikke blir overholdt. Dette vil gjøre Mandalselva til en hyggeligere elv å fiske i, når folk ikke bare turer fram og driter i stort sett alt! Sees til sommeren!
 4. Har ikke lyst til å begi meg ut på denne diskusjonen, men forstår problemet, er vel mere prinsippet jan prøver å få fram her. Et sesongkort gjelder jo HELE sesongen, være seg om det heller både mot kortere eller lengre fisketid... Når det er sagt, mandalselva er heller ikke utømmelig, kanskje vært bedre med føre var-prinsippet og stengt den til vanlig tid, og la laksen få fred og sørge for nye gode sesonger....
 5. Har sett noen har byttet ut hengerfeste-kula med et fiskehode? Hvor får jeg kjøpt denne fiskeharry greia hen?
 6. Testa en 2-hånds zpey noen runder ifjor sommer, men lot meg ikke imponere annet enn finishen. Meget lekker stang....men for meg er det gamle tryggest og best, selvom han som eide stanga hadde noen imponerende kast med den.
 7. Takk for tips....nå er det bare å binde ivei! At disse fanger laks har jeg trua på ja.
 8. Har tenkt å prøve meg på noen nye laksefluer. Har kjøpt meg guideline tungsten tubes/kobber. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal binde disse fluene? Noen tips? Evt link til bindebeskrivelse?
 9. Høres bra ut. Trur man får "bukt" med endel problemer da...får ihvertfall håpe det.
 10. Kan nok plusse på et par tonn til tror jeg.....Fangstforbud? Hadde vært fangstforbud om det hadde vært gjeldene for hele elva! Så mye pen sjøørret med buken i været nederst i sone 3.....:-(
 11. Gidder ikke betale for å fiske i sone 2, reiser heller nordover jeg også da gitt.
 12. Ja, fin den.. har god tid på meg så kommer nok opp med noe.
×
×
 • Legg til ny...