Hopp til innhold

Fjelldal

Medlem
 • Antall innlegg

  31
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.catch-it.net

Profilinformasjon

 • Bosted
  Tønsberg
 • Interesser
  Fluefiske, fridykking, webdesign osv.
 1. Waterworks eller lamson skriver du som tema, det er et selskap! For mere info om snellene : http://www.waterworks-lamson.com Ellers, Purist er en snelle uten brems, mens litespeed har samme brems som Forcen. Så Litespeed snella er billigere, den har god brems, og som Robin sier, den er pen å se på (ikke at purist ikke er det). T"he new Lamson Litespeed is a true large arbor reel with the same fully-sealed drag system that is used in the Waterworks ULA" -WW/Lamson
 2. Mitt beste kjøpe i år må være en Simms G3 jakke. Den har alt jeg kan ønske meg i en jakke. Orker ikke ramse opp alle fordelene, men et par ting må nevnes; Goretex xcr, lommeløsningen, og hetta.
 3. Fjelldal

  Rabatt

  Jeg håper det! Skal svare når jeg får varene.
 4. Fjelldal

  Rabatt

  Noen som tror dette går? Varer for 1000 dollar inn til norge med en samlet verdi på "100$" Andre som har gjort dette?
 5. Mange flotte svar. Skal ut igjen i kveld. Nå er det værforandringer, fra sol til overskyet og regn. Kommer med en oppdatering i morgen! :)
 6. Gode tips her. Skal prøve i morgen. Noen som har noen ide og HVORFOR sjøørreten hopper som gal samme plass i timesvis?
 7. Forsøkte litt med gullhode og en rekeliknende bakkropp. Var lite som hjalp. I dag skal jeg prøve igjen. Vet det står 4 store fisk på et lite omeråde i elva. Noen andre tips der ute?
 8. Fisker i en liten elv som er litt grumsete og renner ganske rolig på aktuellt omerådet. Det er grunt og like ved land. Et sted står det 4 fisk som går klar av vannet hvert 2 minutt, et par av disse er på over 2 kg. PROBLEMET : den biter ikke på noe. Kaster rett på den. Kan noen gi meg gode tips, fluer etc. ?? takk på forhånd :)
 9. Flott fisk! Grattis så mye. Det er noe ekstra når du får de på (den beste stanga hittill) en SLT....
 10. Kan være en idë å følge tråden? -Altså om fishpond chestpack... Veggeland : De er kjempeflotte! Prøvde to modeller nå i helgen, ene chestpack med "flueboks" ytterst og den andre modellen var med chest og ryggsekk. De er slitesterke, og like gode som WJ sine. Løp og kjøp.
 11. Fjelldal

  Hemsila

  Hemsila er no drit, ikke fisk der! (jern på engelsk +i)
 12. Fjelldal

  Vision xla

  det er jo ikke særlig kult?!! Kjipt! Takk, det er flott med sånne innlegg, hadde sinnsykt lyst på den snella, men nå velger jeg en annen!
 13. Jeg har Lee wulff Triangel taper, helt genialt. Anbefales på det sterkeste. Hører at SA Ultra 4 er supert, samme gjelder vison presentation
 14. Det er veldig forskjell på stiv og veldig stiv stang i mine øyne, noen av de nye saltvannstengene er utrolig stive, litt for spessiellt for meg. Ellers er Loop Blueline salt flott, Guideline lpxe, og Vison stengene flotte.
×
×
 • Legg til ny...