Hopp til innhold

kakk

Medlem
 • Antall innlegg

  31
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  LTS
 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  laks/sø
 1. Ja noe bra har det kommet frem med dette :thumbup:
 2. Jeg har stått og sett på knut drive og små kaste. For og være helt erlig er dette helt vilt. Han er helt rå og drit kult å se på. Han kaster stygg langt.
 3. Hei det som er dumt er att jeg må godta boten grunnet jobben jeg har.Det sto også det att hvis jeg ikke god tok boten ble boten på 7500kr. Men hvis jeg ikke hadde hatt den jobben jeg har hadde jeg aldri tatt boten. jeg har snakket med 2 advokater og 1 som har jobbet 10 år i miljøavd i kripos og noen fra politiet disse persjonen syntes det var helt tullete.
 4. Jeg fant ut att det står i norges lover ang fredning på denne øya. Det var ikke noe kart som viste hvor det var fredet......men boten jeg fikk var bare på 6000kr......Helt tullete
 5. kakk

  Storlaks

  ok.da så jeg feil beklager.... men men fin fisk uansett
 6. orkla er i full gang......kun det jeg vet om.
 7. kakk

  Storlaks

  Dette kan bli spennende...I hvertfall og vite att det er mulig.
 8. Den er nok blitt tatt på meiting, og med så mye bly att du kan senke en COLLOR LINE båt
 9. Var i holmfoss i fjor. ikke og anbefalle. Hvis du ikke liker sog sove og fiske sammtidig da. Men fisk tok de. Var og fisket med flue, og hadde liten plass og gå på, grunet sulikkfiskere i båt.
 10. 16.05.2008 hadde di merket en laks på 125cm i trondhjemsfjorden. det sto skrevet att det muligens er en orkla laks, grunnet fargen over ryggen. Dette må da være en laks på 25 PLUSSSSSSSS. Jeg leste også att di hadde merket en på 105 cm og den var på 17 kg.....NÅ SKAL DET FESKES :clapping:
 11. Jeg er med. Håper alle fornuftige laksefiskere blir med
 12. kakk

  Egypt

  Har vært i sharm. De er mulig og fiske der. Det fant jeg ut ette 14 dager . Hadde jeg vært deg så hadde jeg kontaktet en fisker eller en med båt og spurt han rett ut. Om han var innteresert i og ta med deg en tur. gi han noen kr så ordner det seg. . Di er glade i kronarser.................................................Ta også ett intro dykk hvis du ikke har lissensen.
 13. Er helt enig loop er tingen. Knall stenger......................................
 14. Hva syntes dere om att SCIERRA gutta går over til SPAY system. Dette var en overaskelse jeg ikke trodde kom til og skje. MEN MEN BRA for SPAY synd for SCIERRA. De har da fått tak i folk som vet hva di driver med innen fluefiske.
×
×
 • Legg til ny...