Hopp til innhold

andris

Medlem
 • Antall innlegg

  47
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Fluefiske, fotball og ishockey
 1. Skal en uke tilområdet Nprdheimsund i midten av juli. Har aldri vært der før. Er på jakt etter muligheter for å fiske ørret med flue, fjerne fjellvann eller elver. På forhånd takk!
 2. andris

  Rendalen

  Skal en tur til Rendalen i helga og fiske i skogsvann/fjellvann fra 600 - 1000 moh. Noen som har inngående kjennskap til hva som klekker i dette området for tiden?
 3. Skal opp til uka. Men ingen av plassene du har valgt. Prøver opp fra Haukeli og fisker i området mellom der vi kan parkere og Hellevassbu. Fisker i utgangspunktet bare med flue, men har børstet støv av en gammel markstang i tilfelle vær og vind gjør det vanskelig med flue. Hva slags fluefiske kan jeg forvente? Vårfluer? Mygg? Har aldri vært på Hardangervidda før, så jeg er ganske blank.
 4. andris

  Harangervidda

  Takk for svar, men problemet er at jeg ikke har vært der oppe før. Er ganske blank. Noen tips? Fått tips om området over Kalhovd, Reksjå, men tror dette stort sett dreier seg om mindre vann. Skal opp fra 14-17.august. Er vel ikke for tidlig?
 5. andris

  Harangervidda

  Har satt av tur til Hardangervidda i august, men er egentlig ganske blank. Noen som har erfaring med elva som renner fra Hellevassbu og ned i Songavtn? Send gjerne PM. På forhånd takk
 6. Mange takk for svaret. Skal absolutt vurdere en slik stang. mvh André
 7. Heisann! Skal en tur til statene til høsten og vurderer å benytte sjansen til å oppgradere utstyret litt(det er jo under halv pris i forhold til Norge). Har i dag en Vision GTFour klasse 4, som jeg i og for seg er ganske godt fornøyd med. Har kikket litt på G-Loomis streamdance som en mulig erstatter. Noen som har tips til andre stenger i samme klasse som jeg bør vurdere? Hardy? Thomas&Thomas? Orvis? Ikke toppaksjon, men medium/rask. Takk!
 8. Har bare funnet elbe som leverandør + noen nettbaserte butikker. Vet du om noen i nærheten av Oslo som fører Vangen?
 9. Ikke så såre nå gutter, er bare litt stressa etter å få tak i info om denne stanga - som ingen ser ut til å ha... :unsure:
 10. Mange innom, men ingen som vet noe om Vangen V-pro III ??? Hva er da vitsen med å gå inn for å se, når det står klart i tittelen hva tråden dreier seg om ???
 11. Har fått et veldig godt tilbud på Vangen V-pro III i klasse 5. Noen som har erfaringer å dele om stanga? Har en Vision GTfour fra før. Tilbudet er en demobruktpakke med Cortland xc perfection, backing og cortland flytesnøre til kr. 1900.- :biggrin:
 12. Var en tur i Losby på onsdag og besøkte Huketjerna. Det østre var nesten helt isfritt. Var bare litt sørpe igjen i noen små viker. Det vestre var helt isfritt. Kom inn i 10-tida og så endel fjærmygg. Ikke et eneste vak før jeg skulle til å pakke sammen i tre-tida. Forsøkte meg litt på stedet der det hadde vaket, men det var dødt. Gikk derfor tilbake og pakket sammen. Da stanga var pakket ned vaket en adskillig større fisk på nesten samme sted som forrige gang. Bare vent til neste gang...
 13. Ingensom har vært innover i helga? Neivel, da får jeg ta en tur i morra selv.
 14. Tenkte meg en tur inn fra Losby i helga eller til uka. Noen som har vært innover og sett på forholdene? Hvilke vann blir normalt isfrie først? Jeg skjønner at de ikke bør ligge for høyt og at det kanskje bør være inn/utos med litt strøm, men har ikke vært inne så tidlig før og trenger litt hjelp for ikke å kaste bort tiden på feil vann. Takk
×
×
 • Legg til ny...