Hopp til innhold

KJL

Medlem
 • Antall innlegg

  12
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø
 • Favorittfiske
  Laks, sjø-ørret
 1. Takker for svar Flyfisher81 Blir nok både I/2/4 og 1/3/5 på meg :biggrin:
 2. Hvordan er synkegraden til 1/3/5 og 2/4/6, tenker da på hvor mye synker snøret egentlig i vannet ift f.eks gamle S1/2 og S2/3, noen som har gjort seg erfaringer ?
 3. Er på jakt etter nytt synkesnøre og i den forbindelse ønsker jeg å høre erfaringer om synk1/synk3/synk5 og synk2/synk4/synk6, hvordan er kasteegenskapene til disse snørene ift Int/synk2/synk4 som jeg synes er veldig bra. Tilbakemeldinger mottas med takk:)
 4. Hei Izahn Plassene som Worum nevner er gode SØ plasser alle sammen, vil i tillegg nevne Bergnesset, kjør forbi vollan mot storsteinnes, stopp etter leir raset ved (korn)siloen? En annen plass er polleidet, kjør til Oteren, ta til venstre, kjør gjennom pollfjelltunnelen og stopp rett etter tunnelen, fiske foregår i bukten, har aldri fisket der selv og det sies å være en "vår"-plass. Er også som sagt veldig bra i området rundt Løkta i Balsfjorden, dvs innover mot vollan og utover mot Laksvatn. Er ikke den som er best kjent jeg heller, synes det er merkelig og egentlig idiotisk at ingen vil si hvor de fisker i havet, kan forstå at folk vi ha "hemmeligvannet" for seg selv, men havet ?? Lykke til :thumbup:
 5. Var en tur ved Løkta i Balsfjorden i dag, så ingenting, fikk ingenting.
 6. Er helt enig jeg og. C&R skal ikke brukes som forvaltningstiltak for laksen, den beste forvaltningen har man med kvoter og så får de som ønsker å praktisere C&R gjøre det frivillig. Jeg fisker for å spise laksen, ikke for å leke med den.
 7. Var i Skibotn lørdag, så ikke levende liv, fikk heller ingenting, men kaffen var god. 8)
 8. Orri får ihverfall ikke min underskrift, vi trenger overhode ikke disse karene for å berge villaksen. Et lite utdrag fra artikkelen: "Og hvem skal betale? Det gjør Vigfusson klart: sportsfiskerne skal betale sluttprisen". Anbefaler at artikkelen leses, jeg ønsker ikke slike tilstander i Norge, det burde ingen andre heller ønske. Våkn opp.
 9. Hører rykter om at det klekkes ut stor-lakse yngel og settes ut i Sautso, ikke farlig og opprettholde god lakseforvaltning med slike tiltak, litt feil da og gi 10 poeng til ALI og C&R, ...... men som sagt, et rykte.
 10. Enig med Repparfjording, ta torsken i havet, på slutten av 80-tallet var bestanden veldig dårlig, på 90-tallet ble det innført strenge kvoter, hva skjedde, jo torskebestanden er meget bra i dag. Sett kvoter i elvene (jeg er i mot C&R), la allmennheten slippe til elvene, vaktholdet opprettholdes, campinger, butikker, kiosker får sin inntekt og vår kjære laksestamme bedrer seg (er det ikke det som er hensikten ??)
 11. Helt, helt enig med det Willyrs skriver, han setter ord på ting som det snakkes for lite om. Er personlig sterkt imot C&R som et forvaltningsorgan, liker absolutt ikke innføringen av C&R etter at kvoten er tatt, tenker på f.eks Surna. Hvis laksestammen i en elv er for svak så skal den reguleres med kvoter, når kvoten er tatt stopper fiske, da sikrer man laksestammen og man får en mye bedre kontroll i elven med tanke på overfiske.
×
×
 • Legg til ny...