Hopp til innhold

Sam

Medlem
 • Antall innlegg

  309
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Fluefiske

Siste profilvisninger

1 571 profilvisninger
 1. Bruker en dykkerbag med solide glidelås. Låser av glidelåsene med strips - da det på flyplassene er blitt mer, og mer vanlig - å sjekke bagasje. Da slipper de å ødelegge dyre hengelås. Gamle strips - erstattes med nye - av flyplasspersonell. Har stengene i de letteste tubene jeg har. Snellene i solide, men lette plastbokser.
 2. Selvsagt synes vi at det vi har - er mye mer verdt - enn hva andre kan mene. Istedet for å få flere bud på kr 1000,-, for noe jeg ikke kommer til å selge for under kr 3000,-, har jeg valgt å sette pris for varen jeg skal selge. Det som da irriterer meg - og synes er grunn for å bli litt irritert av - er at noen byr kr 1000,-, når pris helt klart kan leses i annonsen. Det er slik jeg oppfatter hva skambud er. Hvis det ikke er oppgitt pris - får selger godta alle prisforslagene.
 3. Skal ikke kjøpes en ting!! Skal heller selge noe av det jeg har.
 4. Feil flue - er det ikke - når laksen tar den:) Skjønner at sjarmen - er noe avvikende. Men er lei av å binde fluer!
 5. I år - skal jeg gjennomføre 100% - det jeg har tenkt i mange år. Har bundet opp Sam`s Devil (gul, orange og noen sølvtråder. Sølv kropp.) i 3 forskjellige størrelser. Den andre fluen - er sort, og en plastkropp - uten farge av noe slag. MEN: For å få litt forskjellige farger - har jeg bundet på forskjellig farger på treble Kamasankroker i str. 6,8 og 10. Fargene er rød, blå, grønn og sort. Med disse kombinasjonene - tror jeg laksen - blir like vanskelig å ha med å gjøre - som den har vært med alle de 100`ede mønstrene jeg har sjonglert med. Rema`s slagord - holder stort sett stikk - i mange sammenhenger.
 6. Den ble til slutt 8,25 m, og 18,5 gram, og balansen i snøret er utmerket. Andre synkeklumper - til andre ènhåndstenger jeg har - er mellom 8 og 8,5 m. Med slike lengder - slipper jeg et "ekstra" kast. Klumpen ble kun kappet fra bakkant.
 7. Takk! Men før jeg kapper til vekten (19 gram), som jeg synes stangen (Hardy Zenith # skal ha - tror jeg at jeg må ut og prøve i morgen. Blir jo bare 4 m med klump, og resten i spiss - når den er 19 gram. Men mulig balansen er der likevel? I verste fall - kan jeg bruke det på en Orvis Helio i #10, som liker 23 gram.
 8. Jeg har fått tak i et Guideline DDC connect Intermediate #8/9 SH - som jeg ønsker skal bli 19 gram, og 9 m. Klumpen er 6,5 m/18 g Spissene er 4,4 m/8 g Både klump og spisser må kappes for å få ønsket lengde/vekt. Hvordan skal jeg kappe - for å beholde balansen på snøret?
 9. Sam

  Stans fisket

  "historieløse Sam" Mulig det - men det som ihvertfall er sikkert, er at ethvert dødt individ ikke vil bidra med noen videre formering. Tror jeg Som alle andre - håper jeg selvsagt at det blir bedre tider, og at historien ender godt
 10. Sam

  Stans fisket

  Med resultater som er med omtrent minus fortegn i trønder/møreelver - bør fisket stanses. Mener jeg!
 11. Sam

  Forra

  Liten nok til at den stopper litt opp på strekningen hvor jeg fisker. Så liten/stor vannmengde - blir nok noe subjektivt oppfattet for min del.
 12. Sam

  Forra

  Ihvertfall - så stopper fisken på de to plassene som jeg nevnte - når vannstanden var som den var på tirsdag. Og blir den mindre - blir de stående enda lengre. Det trenger du ikke å krangle med meg om - for jeg har fisket der noen år (og selv om jeg ikke er medlem av den der Mensa-klubben , har jeg fått med meg litt iløpet av de årene )
 13. Sam

  Forra

  Det er et par plasser på valdet vi leier - hvor den stopper opp når elven blir liten. Stod det fisk der - så ville den ihvertfall ikke ta alle kreativitetene den ble servert :glare:
 14. Sam

  Forra

  Var et par dager der nå - men syntes det virket temmelig tomt for fisk? Ihvertfall i nedre del av den.
×
×
 • Legg til ny...