Hopp til innhold

sunnmøring

Medlem
 • Antall innlegg

  79
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra sunnmøring

 1. Loomis Native Run GLX 10` #9 favoritt klump er Guideline flyt/s5. 25gram.er uten tvil for meg mi favorittfluesteng til laks. (har eigd 4stk ;) har fortsatt mine to siste.
 2. kamasen treble for min del. prøvde dobbelkrok tube noen mnd får noen år siden. aldri meir, men det kan jo vere min feil.
 3. blir nok Orkla for det meste, no som eg har fått lånt meg ei enkel hytte hos noen slektninger. så blir det Gaula,nedre løberg i uke 26, da blir vi 4-5 kompiser. og her heime, Strandaelva innimellom jobb. å sist men ikke minst, ørret og harrfiske rundt omkring Tolga noen turer. håpe eg får fiske fra meg ditte året oxo.
 4. har hatt sesongkort i over 20 siste åra på diverse vald i orkla. må vel innrømme at det ikke er mange sesonger eg har fått 8 laks. sjølv om eg tilbringer ein del døgn i Orkla. føler også at 8 stk meir en nok, sjølv om eg pendler fra sunnmøre. det er nok ikke ofte eg har 8 fisk i frysen når sesongen er over. trur vel heller at det er antal fiskere som holder opp statestikken i Orkla,og ikke kvar enkelt fisker som tar så mange. sjølv om det er sikker noen som drar sin del opp av Orkla. synest reglene sånn som dei er no er flott, sjølv om eg har sesongkort.om eg bor i orkdal eller lenger vekk burde ikke ha no å si. sesongkvoter og fang å slipp, er noke alle elver burde ha, sjølv om dei ikke har fårstått det på indre sunnmøre. skummel utvikling vis det skal bli forskjell på lokale og utanbygds boande. tru ikke laksen, elva og Orkdalen, eller andre dalføre tjene noke på det i lengda. må vel bare hive meg på å seie at eg er enig med siste innlegg til Anne. Grattis med dagen og skitt fiske
 5. Hei takker for svar. fann også ein gammel tråd der VISION ZIP hadde fått bra kritikk. jepp, neste vader blir zip ingen tvil om det, tru e... :msn-wink:
 6. heilt god er eg jo ikke, men det viste eg fra før av :msn-wink:
 7. hei noen her som har erfaringer med zip vadere, tenker da spesiellt på simms og redington. har siste året vurdert disse, men er fortsatt litt skeptisk med tanke på slitestyrke, vader sjeldent lengre en til kne/lår, kjekt det funker når det først er glidelås.på førehand takk http://www.simmsfishing.com/site/freestone_zippered_stkgft.html http://www.redington.com/prod.php?k=62166&p=RDT5-WD004&u=WD004
 8. sunnmøring

  LTS X3

  er det noen som har noen erfaring med fluesnella LTS X3? ser dei går for ein billig penge. lurte på å handle noen lette fluesneller.
 9. hei. takker for svar. da har eg eit utgangspunkt når eg skal begynne å klippe :thumbup:
 10. har da fått mine 2nye LTS X1 fluestenger i hus. klasse 6 og 7.(nytypen) og jakten på den rette klumpvekta starte. rekner med at det er noen der ute som har erfaring med di stengene og vil dele sine erfaringer med meg når det gjelder klumpvekt. gode wf snører er også akktuelt, spec på 6er stanga. tips og erfaringer taes imot med takk da skulle eg nåkk gå laksesesongen 2010 godt imøte. på førehand takk.
×
×
 • Legg til ny...