Hopp til innhold

vespertina

Medlem
 • Antall innlegg

  41
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om vespertina

 • Bursdag 16. juni 1980

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nordland, Troms og Finnmark
 • Interesser
  Fluefiske, foto, friluft, padling, brettkjøring, ski, kaffe, bøker, fanteri.<br />Fred, frihet og reggae.
 • Favorittfiske
  Tørrfluefiske og ørretjakt.
 1. vespertina

  Fluesommer

  Sensommer på vidda -09.
 2. Har testet ut leader rings på noen turer, som oftest ved fiske etter sjøørret. Synes det har fungert godt, og mener jeg sparer noen lengder nylon... og noe knytearbeid. (Knytter ringen på en polyleader og tippen fast i ringen...) Er derimot veldig usikker på hva disse tåler i rykk, tenker spesielt på laksefiske. Har brukt Riverge leader rings på 3mm. Er det noen som har noe erfaring med disse, for eksempel ved fiske etter større laks? Noen tips?
 3. Nå er det klart! Det blir ikke Cuba, ikke New Zealand, og ikke Kola. Det blir mye bedre - til Reisaelva, og en uke etter - lengre oppover.. og blir rundtomkring tre uker Ljokka, og Laksefjordvidda, og kanskje Komagelv? Planen er ikke fastlagt, just som vi like det. Bring it!!! Måtte sommern bringe fine klekkinger, nye perser, og tight lines. God sommer fluehoder :thumbup:
 4. Skal en uke rundt i Lofoten, og tenkte teste den nordlandske sjø-ørreten... Noen tips? Tas imot med stoor takk. :msn-wink:
 5. Congrats. Den var jo fin....hehe :clapping:
 6. I forhold til kortpriser og muligheten til å faktisk få tilgang til disse kan jeg jo nevne at jeg i sommer ble betraktet som utlending ved en Finnmarkselv. (Kommer fra et sted nært, men utenfor fylkesgrensa, og har gjennom mange somre (som fedre og mødre før meg) følt meg hjemme der oppe og.)Ikke lokal eller tilreisende.... men utlending. Dette forverret både tilgang og pris... Mye kunne vært sagt, men jeg overlater det til andre. Men jeg venter i spenning på stortingets vedtak. :badgrin:
 7. Gleeede meg! Gjør ventetida kortere..... :msn-wink:
 8. prima-villmark.no Bra tilbud i nettbutikken og i butikk.... :msn-wink:
 9. Lurer litt? Fisken var trill rund, helt nygått, og rett under tre kg... Har hatt en flott sjøørretsesong, og enda er det lenge igjen I elva har jeg fisket mye med MF, og den har fungert godt flere sesonger tidligere også... helt klart verdt en sjanse spør du meg!
 10. ... er fersk i Bodø-området, og trenger sårt tips på plasser for sjø-ørret, og kanskje noen ørretvann/elver? Forventer ingen nøyaktige stedsbeskrivelser, men kanskje noen tips, så studieoppholdet blir lettere å håndtere? P.s. Har for øyeblikket bare sykkel.......... :unsure:
 11. Har bare to ord å komme med her, etter de siste ukene: Mickey Finn
 12. ... Bibio observert i indre Troms, i Tanadalen, og i Jakobselv :biggrin:
 13. Jes!!! Våren har vært fiin den, med noen veldig fine sjøørretter, en og annen sjørøye, og mye sei - på flua. Forrige helg ble det til og med noen finfine småørreter på tørt med lett stang ! Men noo!! Drar lengre nord på mandag, tenkte en liten sving innom Vestre-Jakobselv, og så turen opp på Laksefjordvidda. Noen andre som har tenkt seg veien?? Tenkte å bli et par uker, hvertfall! Noen som har vært i området, eller som vet noe om forholdene for tiden? Kan jo føye til at e glede meg til å rapportere i august.... men ikke så mye som e glede meg til de nærmeste ukene!! Ahhhh! GOD SOMMER!!! v. http://www.fluefiske.net/forum/uploads/monthly_07_2008/post-8341-1215730482.jpghttp://www.fluefiske.net/forum/uploads/monthly_07_2008/post-8341-1215730688.jpghttp://www.fluefiske.net/forum/uploads/monthly_07_2008/post-8341-1215730837.jpg
×
×
 • Legg til ny...