Hopp til innhold

Gudbrandsdøl

Medlem
 • Antall innlegg

  124
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Lillehammer
 • Favorittfiske
  Ørret

Siste profilvisninger

1 836 profilvisninger
 1. http://www.abru.no/teleskop238---markstang-5m-p-309-c-191.aspx
 2. Jeg bruker en slik en: http://globalflyfisher.com/tiebetter/tying_bench/ Brukte standard materialer nærmest målene i oppskriften, stort sett bare limt sammen. Pinner til spolene ble kappet til av Biltemas nedbørsmålere Et lag med terrassebeis for finishens skyld.
 3. Hvlken elv har vi her? (gjerne på PM om nødvendig )
 4. Vision har godt utvalg når det gjelder ukurrante størrelser. En LL ( large long) vil nok sikkert være bra for deg. Mye på tilbud rundt om kring til stadighet. Måltabell finner du her: http://www.visionflyfishing.com/page.php?page_id=30&c=34
 5. Har vært noen cookie-problemer eller noe hos meg som har gjort at forsiden ikke har blitt oppdatert i min visning på månedsvis. Beklager :blush:
 6. Takk, turistinfoen er jo en god plass å starte tror jeg vet hvem du sikter til her inne på forumet så jeg får gjøre et forsøk å få tak i han :)
 7. Etter en "bomtur" til Nuuk-området i fjor planlegges nå en gjør-det-selv-tur til Sisimiut neste år. Planen er minimum en uke i august med store mengder sjørøye og høy snittvekt, og aller helst i en elv uten kommersielle aktører tilstede. Noen som har tips til elv, og gjerne billig båttransport, eller hvordan man kan finne ut når en elv er ledig?
 8. Nei, har nok ikke så mye spennende å komme med jeg heller. Var mest bekymret for at det var noe feil på nettsiden som gjorde at siste forumoppdateringer ikke vises på forsiden. Regner med at det er vel så mange som skanner forsiden etter nye innlegg i forumet.....
 9. Kikker innom ganske ofte på forsiden for å se om det skjer noe interessant på forumet, men etter hva jeg kan se har de samme trådene ligget under "Siste fra forumet" i månedsvis. Det samme gjelder siste innlegg under "Kjøp og Salg". Antar at det er mere liv her enn som så? Feil eller ferie?
 10. 9 fot #5 Sage One ligger på 2 3/4 oz noe jeg kom fram til at må bli ca 78 gram.
 11. Vision Deep er vel ikke akkurat noe "brand", men en av de nye snellemodellene til nettopp Vision (våre gode naboer finlenderne) :wink:
 12. og A3 snellene deres er kliss like Streamstix snellene
 13. Renaflua er uten tvil den beste jeg vet om. Flyter godt, lett å binde og ikke minst ser den ut som en caddis på vannet VAG-wing er det nok mange som også vil nevne
 14. ja, kom på nettsidene nå på senhøsten så da regner jeg ikke med at de er i hyllene før til neste år. Om de noen gang kommer i norske butikkhyller gjenstår å se..... Vision Reels
×
×
 • Legg til ny...