Hopp til innhold

SofaFisker

Medlem
 • Antall innlegg

  91
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Gullfisk
 1. Til admin: Hva med å sende ut en invitasjon til facebookgruppa til alle registrerte brukere her på fluefiske.net? Da har man plutselig 11 000? potensielle medlemmer i en fei. Når man ser hvor mye medieomtale slike facebookgrupper får i andre sammenhenger kan det absolutt være et godt virkemiddel for å skape blest om saken.
 2. Bra tiltak Igor! Snart 700 medlemmer nå, men målet burde være minst 10 000. Samt begynne å bli omtalt i landets medier, kanskje en protestaksjon utenfor Stortinget også kunne være noe? Forøvrig en meget kvalm reportasje på TV2 nyhetene i dag, vår kjære Lisbet med sine mange håndlangere... Så gjennomkorrupt at man ikke vet om man ska le eller grine.
 3. Hadde jeg fått fjesing på flue tror jeg faen meg jeg hadde kuttet lina...
 4. ..... og noen måtte selvsagt forsure stemningen med å gi storfiskeren tyn for at han kakket fisken... Gratulerer med monsterørret sier jeg. Sofafisker, - som synes det er greit å kakke fisk, sålenge man viser måtehold.
 5. Så, hvilke parti bør man som bekymret sportsfisker stemme på? AP er jo utelukket ene og alene på grunn av Helga Pedersen sin uhelbredlige hjerneskade... Hva står man igjen med? Venstre?
 6. SofaFisker

  ....

  Glimrende innlegg!
 7. Fyfaen for et beist! Jeg hadde blitt livredd....
 8. Har nå fått svar fra Simms i USA. Jeg måtte sende buksen tilbake til de i USA, slapp å kontakte butikken først.. Det negative er at det tar rundt 4 uker Det gikk av en eller annen grunn ikke å lage en avtale å få det innsendt til Kløfta.... Slik jeg ser det har jeg 3 valg. 1. Sende buksa tilbake å bruke bermudashorts når jeg vader i minst 1 måned frem i tid. 2. Sende vaderne inn for egen regning til Kløfta. Jeg lurer i den sammenheng på hva en ca. pris på en slik reperasjon er? 3. Bestille denne: http://www.agdars.no/index.php?showAll=&am...;kat=NETTBUTIKK . Og bruke den denne sesongen. Medium KING, hva betyr det? Medium elefant?
 9. Merket den på god avstand så jeg fikk listet meg bort til den. Den var veldig døsig og sliten, så den lå der stort sett bare å hveste, fikk tatt noen bilder før den stakk av... Kverket den ikke :wink:
 10. Bestillte noen "Ebay-batterier" til mitt Panasonic NV-GS330 dv-kamera. Noen som har noen erfaring med slike "billigbatterier"? Orginalbatterier kan vel umulig være verd en 4dobbel pris?
 11. Tok disse bildene for et par år siden (tatt med kompaktkamera, så ikke allverdens kvalitet, men temmelig drøyt å komme så nært innpå...) Etter min mening den jevligste skapningen du finner i norsk natur... Skummelt når man sanker ved\går tur i områder med mye orm tidlig på våren, når ormen er døsig og ikke stikker unna når du nærmer deg... Meg jeg har aldri drept en orm i mitt liv og kommer ikke til å gjøre det heller... Står derimot fast på at det er noen jævlige skapninger.... :scared:
 12. Blårens er vel farget Isopropanol om jeg har forstått det rett. Samma greia med andre ord.
 13. Savner filmer som formidler litt mer av tur\reiseaspektet. Føler dagens fiskefilmer er alt for opptatt av mekanisk fiske der det blir klippet til nye fiskescener og "takes" hele tiden. Dette er jo en høyst subjektiv vurdering, men personlig foretrekker jeg "Fisketur med Bård og Lars" stilen, der det legges mye mer vekt på plassene de reiser til og selve turen, ikke bare sammenklipping av flere forskjellige fiskescener.
 14. Liten update, http://www.simmsfishing.com/site/repairs_main_new.html Gjennomførte den testen der og sprayet ned innsiden av buksen med isopropanol (blårens), fant ingen av de svarte prikkene som det blir referert til på videoen. Regner derfor med at det er i en av sømmene problemet ligger. :evil:
 15. Kjøpte meg i fjor en Simms G3 bukse. Bestilte den fra en online butikk i USA. På en av de siste turene mine oppdaget jeg at ene benet var fullt med vann! Prøvde å lokalisere noe hull, men fant ingen. Det merkelige var at på den neste turen var den tett...(!) Grunnet studieopphold i USA fikk jeg ikke tid til å utforske saken grundigere. Nå er SØ sesongen igang igjen og jeg endte nok en gang opp med en stykk klissvåt venstrefot og tilnærmet skyttegravsfot etter xantall timer med vading i iskaldt fjordvann. Buksa var og er nesten ikke brukt og bærer ikke noe preg av skader. Utrolig irriterende at slikt skal skje med såkalte "annerkjente" merker. Jeg mistenker at det er en søm som leker, for jeg har gransket buksa grundig innvendig, og finner ingen tegn til hull. Det må i tillegg vær et utrolig lite hull, for jeg føler at det er først når vader opp til magen\trykket blir stort at det begynner å leke. Det leker forøvrig helt nede med "stockingfooten". Har på følelsen av at det er i sømmen mellom buksa og "sokken" det leker. Har lest i "reparingsguiden" fra Simms at hvis det er sømmen som leker så nytter det ikke å reparere selv... Spørsmålet mitt er, hva gjør jeg nå? Må jeg sende buksa tilbake til USA? (Noe som jeg regner med koster en månedslønn og tar et halvt år) Har Simms noen norske kontorer? Det er jo også j'''lig surt å sende fra seg buksa nå når SØ sesongen er i gang for fullt og ørret sesongen er rett rundt hjørnet... Er derfor litt i villrede over hva jeg skal foreta meg, og mildt sagt temmelig irritert.
×
×
 • Legg til ny...