Hopp til innhold

Henning

Medlem
 • Antall innlegg

  52
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Henning

 • Bursdag 18. april 1979

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  fluefiske, musikk
 • Favorittfiske
  Ørretish
 1. Henning

  Maxima

  Noen som veit hvor i landet man kan få tak i Maxima clear? Liker den brune veldig godt, bortsett fra at den er brun da..
 2. Det er et gammelt hardy dt 8 flyt jeg har. Tnkte hovedsaklig å bruke det til overhåndskast..
 3. Har ei sage vps#6. Tenkte å lage meg en skyteklump av ei dt#8 line jeg har liggende. Er jeg ute å kjøre her?
 4. Har kjøpt meg ei brukt sage vps #4 stang. Prøvde den i dag med ett sa gpx 4 snøre, fikk det ikke til å stemme helt. gpx har jeg forresten ikke fått til å stemme på noen stenger. Noen som har anbefalinger til vps stanga?
 5. Skal fiske etter STORsei med sjuerstanga, trenger å komme meg raskt ned. Noen som har anbefalinger til helsnøre/klump jeg kan bruke?
 6. Henning

  2er-stang

  Vurderer å kjøpe meg ei 2er stang til sommeren, tenkte ikke å bruke mer enn 2000. Er glad i rolige stenger, har to yellowline stenger i 4 og 7. Noen som har noen anbefalinger å komme med? På forhånd takk
 7. Fiska rundt Dovre og hadde et fint tørrfluefiske, men vi fikk kun Harr. Noen som veit åssn det er med ørreten i dette området? Det var rimelig store baetis klekkinger så fisken tok på duns og spinnere. Fangstrapport : 550g, 650g, 900g, 900g, 950g, 95og.
 8. Tenkte meg en tur til lågen i helga, skal prøve meg på harr og ørret. Skal hovedsaklig fiske fra dombås og forbi dovre. Noen som veit hvordan forholdene er? Hvor selges det fiskekort og hva er prisen? På forhånd takk
 9. Fikk freestone vaderne mine i posten igår. Gikk langs elva i ulendt terreng og vannvittig varme. Må si at jeg er godt fornøyd med pusteegenskapene. Vanntett var de å.. Kjøpte dem med sko på baardsen & sønn netthandel for 2000.
 10. Hei folkens, noen som kan si meg hva som er den beste koblinga mellom fluesnøre og backing. Løkke mot løkke kanskje? Greit å ha det i orden i tilfelle storørreten bit på.
 11. 2,8 kilo.58 centimeter. Tatt på døgnfluenymfe. 4#yellowline, 0,14 spiss
 12. Triangle taper høres veldig interessant ut, men hvor kan jeg få kjøpt det? Bor i Trondheim å her er det, såvidt jeg veit, ingen som fører det. Noen nettbutikker som har det kanskje?
 13. Skal kjøpe nytt snøre til yellowline stanga mi og lurer på om noen der ute har noen tips. Når jeg kjøpte stanga blei jeg anbefalt å bruke ett femmer snøre, syns det fungerer på korte distanser, men skal jeg lengre ut blir det tyngre og mer upresist. Andre som har erfaring med denne stanga? Har også yellowline 9,3" #7 som jeg bruker etter sjøørreten. Denne har jeg skyteline med intemediate klump på, liker ikke å kaste med sjøten på lina å tenkte å skaffe meg ei helline, noen som har tips? :huh:
 14. Var på ei lita tjønn sørvest for Trondheim natt til Fredag, så en storing som gikk å beita på døgnfluenymfer. To kast og en halvtime seinar lå mitt livs fisk på bakken. 2,8 kilo og 63 cm lang! fy faen.. Go sommer og skitt fiske! :lol:
 15. Funker den minste modellen med et firer snøre? :roll:
×
×
 • Legg til ny...