Hopp til innhold

mikkel rev

Medlem
 • Antall innlegg

  101
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Interesser
  Min JESUS lever.
 • Favorittfiske
  laks,aure,mennesker

Siste profilvisninger

1 129 profilvisninger
 1. HALLELUJAH BRODER DU HAR SETT LYSET------happyDAY og blessed fishing..hjarteleg helsing Mikkel R.
 2. mikkel rev

  Vekkelsen

  Fiske Oda,ikke kaste.Bålkaffe,fuglekvitter og stillhet i D indre...
 3. PENTAX OPTIO WATERPROOF,HAR VERT TESTET UNDER VANN 1TIME
 4. ANDRE RELIGIONER??????Hvis en skjekker nermere er d ikke noen andre religioner som kan tilby en losning paa menneskets problem-SYND eller det at mennesket er en synder.JESUS dode paa korset,gav sitt blod for din SYND og du kan bli REN,alt som kreves av deg er at du tror dette og sier TAKK JESUS,jeg er en SYNDER og trenger frelse,KOMM INN I MITT LIV !!!!!!!!!!!!! Anbefaler filmen THE PASSION of the CHRIST.
 5. For saa hoyt elsket GUD verden-DEG-at HAN gav SIN SONN den eneste , for at hver den som tror paa HAM , ikke skal gaa fortapt men ha evig liv.JOH 3.16 :D :o :biggrin:
 6. Hvorfor ikke ha en relasjon ti GUD vaar FAR og HANS SONN JESUS og DEN HELLIGE AAND !!!HAN er skaperen av himmel og jord en god FAR,med gode planer for deg !! Hans SONN JESUS dode for dine synder paa korset og oppstod fra de dode 3.dagen er idag ved FADERENS hoyre haad,SKAL snart komme tilbake og hente de som har tatt imot HAM som sin FRELSER.Alt DU trenger si er TAKK JESUS eg er en SYNDER og trenger deg som min FRELSER og HAN kommer og tar bolig i DEG,tenk aa ha HAM boende i deg,HVILKEN FREMTID og HAAP.FOLG MEG sa JESUS til gutta ved GENESARETSJOEN,og de forlot ALT og fulgte HAM.HAN gjorde dem til menneskefiskere. GUD ER GOD ALLTID. Hilsen fra en fluefisker som for tiden er i ROMANIA og fisker mennesker-FINNMARK i juni :D :-? :-? :-? :-? :-?
 7. Takk for all info ang boken ,1001 LAKSEFLUER ,ser frem til at den kommer ! En glimrende JULEPRESANG,trur eg !!!!!!! :biggrin:
 8. Leste en artikkel angående en bok som skulle komme i høst med navnet 1001 FLUER ,jeg har rotet bort artikkelen og husker ikke navnet på forfatteren heller ,er boka ute for salg ? Hvor evetuellt ? Hva heter forfatteren ?
 9. Finnes d mange storlaks i BØRSELV???????????????????????
 10. Hvem e vel så heldig som meg ,som har en søster i TEXAS ! Kjøpte meg Patagonia vadesko derfra sist sommer -fantastiske sko -im walking on sunshine !!! ca 1000 penger !! www.patagonia.com
 11. Han ble såret for våre overtredelser,knust for våre misgjernnger ,straffen ble lagt på Ham,for at vi skulle ha fred OG VED HANS SÅR HAR VI FÅTT LEGEDOM !!!!!!!!!! Jesaja 53.5 !!!!!!!! JESUS LEGER DE SYKE ,SNAKK MED HAM OM ALBUEN DIN
 12. A real epiphany for me was realizing how many great casters I've seen getting out'fished ! T.M
×
×
 • Legg til ny...