Hopp til innhold

kroghelg

Medlem
 • Antall innlegg

  126
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  sjørøye/laks

Siste profilvisninger

1 770 profilvisninger
 1. kroghelg

  Stangtube

  Her finner du sorte med sølvfarget kork.
 2. Kommer akkuart derfra nå. Elva var åpen så langt ned som vi kjørte(tune), mye is langs kantene og kan nok være problemer å komme seg ut enkelte plasser. Elva er uansett lang, så plasser å fiske vil du garantert finne.
 3. Årets første ørrettur til helga kanskje....?

  1. jkvile

   jkvile

   Fisketur snart? Kveldstur?

 4. Av nettbutikker vil jeg anbefale Grandes Fluefiske. Har god erfaring og er meget fornøyd med servicen. Vet også at Midtgård Fluefiske har godt utvalg, men har selv ikke handlet der.
 5. Uten å være skråsikker, så ligner det veldig på cactus chenille.
 6. Du finner en del på Grandes Fluefiske
 7. For noen(sikkert få) jegere med stående fuglehund, er det siste de gjør for hunden sin, å avlive den når den står i stand(med f.eks haggle) At denne blir kastet i veikant,,,,i live(slik artikkelen sier) er intet annet enn forkastelig.
 8. Du er kanskje klar over det, men det ligger uansett en YL 9,3`, #5 under til salgs. Er klassen under det du hadde i tankene da.
 9. kroghelg

  Målselva

  2.økta 19. juni. Mao ikke fullklaff, men man tar det man får:) Var vel noen uheldige som endte uten kort,,,dere har min sympati. Ellers har jeg opplevd til dels liten(ingen) kontroll generellt langs elva når jeg har vært der, bortsett fra ifjor. Så der skjer iallefall noe.
 10. Oslo sportslager og Sportsnett selger ihvertfall Exped.
 11. hehe,,vi får nu se. Pass dæ nu bare for at det ikke e fritt den 18 Lure på kem som har stukket avgårde med åpningsdøgnet :unsure:
 12. Støtter opp om dette. Flott at noen ser mer enn bare penger i horisonten. Visst regjeringen nå bare får ennå bedre løsninger for "fri-kjøp", ser jeg lyst på fremtiden 8)
 13. Idag er dagen! Krysser fingrene for alle som har søkt
×
×
 • Legg til ny...