Hopp til innhold

Greger

Medlem
 • Antall innlegg

  882
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Greger

 • Bursdag 21. jan. 1976

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hammerfest
 • Interesser
  Fiske, friluftsliv, mat
 • Favorittfiske
  Truttisar!

Siste profilvisninger

2 890 profilvisninger
 1. Ble en bra helg, fisket tok på reke, zonker o alt av streamer. Virket litt var på fre-lør og fikk ofte på første 5-10 kast. MYE vind, kuling og kald, men fisken tok nå! Største ca 2 kg, en vakker fisk som jeg slapp ut! Med siste 2 års bunnoteringer, så var dette et godt tegn på at alt er som normalt igjen...!
 2. Ok ØrjanK - takk for for rapport! Drar uansett tor-søn - så får de gå som de går! Blir unansette deilig med lavvoliv og sjøørretfiske en langhelg!
 3. Nå - hva skjer i Alta? i Hammerfest e de kaldt, venter på første fjærmyggklekking, isen e gådd, men sat-s så kaldt! Håper på et bra fiske i år - ifjor ødela vårflommen fisket for oss, grumset vann o lite fisk. E elvene gådd opp o den verste flommen over?
 4. De fleste elver er s.r fredet, men denne linken kan gi deg svar på de fleste elver - skitt fiske! https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zZWzgrcPx8h0.k2g0HJymv1Nc
 5. Fisket tor 5/6 til søn 8/6 uten å få fisk... Akkurat som du sier Asbj.R - grumset vann tor/fre o ikke f-n at han tok! Så litt klarere vann lørdag, lite fisk å se, o få på land. Søndag dro kompisen hjem, og jeg gidda ikke mer ... DA -snudde de å de andre dro mye fisk, smått men da tok han! Har nå vart to dårlige år - satser på fint fiske i 15! Fikk en flashback fra superåret 2011 - da de krydde av småfisk i tangen, små svarte saker - å fisken va gal etter svarte Zonkere. Har ikke sett disse småfiskan, flere ganger. E kanske seint, tidlig eller på andra plasser. Jau, jau - kommer tilbake!
 6. Finnmark på sitt beste - her er uendlig med muligheter! Med rett værtype kan de blir et minne for livet - feil vind/temp helvete på jord! Kan va lurt å avstå juni/begynnelse av juli og satse på slutten av juli- august... men da kan fisket å være litt tregt! Treffer du riktig på juni/juli kan du få mengder med stor o flott fisk - men du kan å blåse/fyse bort! Lykke til o skit fiske! Trenger du mer hjelp - send sms på 47394431
 7. Laksefjordvidda e altid bankers! Masse vann, mye fisk, og du har mulighet for stor fisk (som i alle vann i Finnmark) Bussreien fra Alta til Laksefjordvidda e lang og på veien e de mye vann! Sennalandet mellom Alta o Skaidi er en minividda med masse flotte vann, små elver og mye fisk! Her kan du få bussen til å stanne på ex Levdun og gå øst eller vest! Pass bare på at du ikke fisker i lakseførende vann. Vandre fra Sennalandet over til Stabbursdalen og så ned til Stabbursnes, for å så retunere derfra til Alta. Skit fiske - o lykke til!
 8. Pattegris ja - den va de ende som funka - o de har vi aldri fått på førr. Ja, ja trodde ev at vi skulle va tidige i år, men varmen o mat har sikket gjort våre kjære fisker mette - men da e de feite o fine til neste år!
 9. Jepp de va vi! Lørdagen va helt død, søndagen svart hav. Så middels mye fisk, men inget som beit på. Vi fikk å noen o miste mange - som ellers sitter godt. Hoaas teori e jeg helt med på - virker feit o giddalaus!
 10. Nei, dette va triste grejer! Tor-søn, 7 man og 15-20 fisk! Begynner å bli bortskjemt, men dette var katastofe! Lite fisk å se, og de som va ville ikke ta. Hadde så mange følgefisker at jeg ble gal! Prøvde alt, zonkere, decivers, pattegris, rekesaker o mye rart. Tror fisken e mett, virker lat o va lissom bare på for å terge! Ingen flak å se, mye niese tor/fre, litt sei ellers svart hav! Men fint vær, sa-n de va varmt o ligge i lavvo!
 11. Satan i gatan - nå skjer de ting! Gleder meg som et barn til juni...!
 12. Hoaas, gratulere med en gutt! E spent på hva som skjer! Her ute i H-fest har de vart sol siste ukene, sommervarme og isen smelter raskt. Har startet nedtelling til 4 intensive fiskedøgn med sjøørret! Håper ikke dette e "goværet" som skal komme i juni...! Tar imot alt av rapporter - skit fiske!
 13. Nå? Noe nytt? Finnes de noe webkamera/oversikt over Alta elva o isgang?
 14. Deilig vårtegn at Hoaas begynner å rapportere! Har selv ikke tenkt tanke, men begynner så smått å mobilisere en dødlig fiskefeber! Får utlandsbesøk i begynnelsen av juni - då må de va bra! Satser på en laaaang helg, med bål, kaffe o feite fisker! Følger spent med på hvem som får den første fisken!
 15. Se http://www.senorge.no/aboutSeNorge.html?show=on for mer info. Mer snø ved kysten, men rapporter om rekord mye snø på vidda i jan/feb!
×
×
 • Legg til ny...