Hopp til innhold

Repparfjording

Medlem
 • Antall innlegg

  254
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Repparfjording

 • Bursdag 26. april 1979

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Repparfjord
 • Favorittfiske
  Laks,ørret,sjørøye,røye! I den rekkefølgen.
 1. Blir vel 106 døgn i Repparfjordelva som vanlig :)
 2. Fefo tar 25% av brutto omsetning... Pluss at de pålegger oss elektronisk kortsalg som tar ytterligere 6% av kortsalget... Ikke mange bedrifter som går med 31% i overskudd...
 3. Merkelig at det ikke er forsket mere på dette... vi satte jo ut fisk i mange,mange år i Repparfjordelva... Mener bestemt at dette er en av de aller viktigste faktorene til at vi har klart oss så bra.
 4. Takk,takk. Fangsten like etter utslippene forrige gang ramlet til 260 stk laks... i 2006 hadde vi 4600 stk... Tilfeldig??????????? kan være,men bør vi gamble på det? NEI!
 5. Repparfjord- NEI til dumping av gruveslam Ber om at alle som er imot at havet blir brukt som søppelplass melder seg inn i denne gruppa.
 6. Vær så snill å skriv et brev til Fefo v\styreleder Harald Larssen hvor du skriver nøyaktig det du skriver her. De har 0 (null) forståelse for at vi ikke vil øke prisen. Hvis vi ikke øker er vi konkurs,det er sånn utviklinga ble med innføringen av Fefo`s markedsøkonomistyrte politikk.
 7. 8 kort i Skaidielva,og 15 i gul sone i Repparfjordelva. Kan nevne at det går fisk på 20kg opp på sennalandet også. Kortprisen i disse sonene er lav fordi vi ønsker å stimulere til økt trafikk,og dermed bedre kontroll med de øvre områdene Ungdomssentret har nok åpent som før,ja :)
 8. Det blir nok framdeles kl.17,men det er ikke bestemt ennå. Legger jo om til elektronisk kortsalg,så vi må prøvekjøre systemet for å se hvor mye tid vi må ha for å få gjennomført trekninga. Ja,det blir nok mulighet til å fryse fangst der for en billig penge.
 9. Stemmer! Korttrekninga blir som tidligere,men flyttes til hotellet! Grunnen er fordi vi vil være med å utvikle hotellet,og samtidig få litt hjelp til markedsføring o.l.. Fefo er vanvittig grådige,og vi må drive elva bedre økonomisk enn svært få firma greier! Det folkelige fisket vil alltid bestå,tror vjff sier fra seg forpaktninga hvis det blir press om å omgjøre dette til ei rikmannselv.
 10. Lurer på hvordan man kan si at fisken dør så lett av å ha vært kroket? Vjff fisket i 30 år fisk til klekkeri med sluk. Var vel knapt en eneste fisk som døde pga krokingsskader og blødninger... Sannheten er nok heller det at å stå å seigpine en fisk med enhånds snøreklasse 6 og nedover,samt fortøm på under 0,30 er blitt mer og mer populært. Til klekkeriet ble det brukt kraftige stenger og 0,60 nylon. Fisken ble sveivet rett på land,og derfor greide den seg i 99% av tilfellene.
 11. Neida. Det som er gjort,er at det totale døgnkorttallet er økt,og Hotellet får disponere 10 døgnkort (4 i blå,3 i rød og 3 i brun) som de kan selge til den prisen inkl. overnatting. De resterende kortene blir å gå på trekning som tidligere. Det vil også iår være slik at de som har fisket foregående døgn stiller sist i køen,slik at ikke noen må vente i dagevis for å få kort. Og slik som situasjonen er for V.J.F.F måtte vi motvillig øke prisene noe i 2010. Har utgifter i millionklassen som det offentlige foreløpig ikke har gitt ei krone i støtte ennå.
 12. Nevner at prisene blir som følger : Norske turister utenfor Finnmark kr.400 Personer ikke fast bosatt i Norge kr.500 Alle døgnkort gul sone og Skaidielva kr.150
 13. Kortsalget blir i 2010 å foregå på Skaidi Hotell. Kort og overnatting kan allerede bestilles fra hotellet. Skaidi hotell
×
×
 • Legg til ny...