Hopp til innhold

berkley

Medlem
 • Antall innlegg

  129
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Randaberg
 • Interesser
  Fiske,Akvarie,Fiske,Fiske
 1. Torsk på flue, det e tungt ! Eg fekk ein torsk på litt over 2 kg en gang, den ville bare inn i stein hulene:) Måtte presse den skikkelig for å få den vekk derfra Er vel mye stor lyr på Karmøy ?
 2. OK, fant fram til butikken. Men den var jo stengt da Var ikke så veldig stor.
 3. ok , takker for svar ;) Blir nokk en liten tur der snart. Er det bare fluefiske, eller havfiske, slukfiske osv også ?
 4. kor ligge butikken ? vett ikkje kor den kor ligge den i forhold til vågen , kinoen, mc donalds, intersport (hidle), straen senteret, spaceworld, elkjeden . noen av plassene jeg kan i byen .
 5. Noen som får noe for tida , utenom SØ ? Lyr , torsk , sei ? Fikk selv årets først lyr på fluestanga , herlig :D Var ca 1,5 kg . Større skal tas i kommende tider :biggrin:
 6. høres ut som en bra og koselig butikk! gleder meg !
 7. berkley

  Lyr

  Liker best lyrefiske stedenfor laksefiske jeg, Lyren er myelettere og få + det koster ikke penger.
 8. berkley

  Bjerkrheim

  fikkk ikke fylt noe ut på fangstrapporterings kortet jeg heller :( mysta alle eg hadde på , tilsamen 4 stk. 2 på flue og på på sluk. Men men.. sånt så skjer :D
 9. berkley

  Lyr

  eg bruge loop blueline saltwater 7 #. Vet ka så kan skje vis eg kaster for hardt, kan knekke. Tar rolige kast. Trenger ikke ha så veldig mye line ut heller pga fisken står nesten rett under meg. Dvs langs kanten/land. Bruker store fluer av typen dencivers..
 10. berkley

  Lyr

  Var å fisket i går med 550 grains snøre, hadde på en svær lyr 3 kg + , + en som fulgte etter. Den sprekeste lyren jeg har hatt på ! Men den datt av :( . Satser på å få den en annen gang. Kan anbefale Scientific anglers deep water express 550 grain snøre i sjø ! Ganske bra og effektivt
 11. berkley

  Bjerkrheim

  var å fiska i dag, hadde en på 7# stanga, men musta den :(. Hadde og ein på sluk, tror eg hukte den siden an hopte så felt.. Har hatt på 3 lakser i Bjerkreims, alle har eg musta. Fiska for det mesta på Apeland. Mange så vakte, men de beit ikkje...
 12. Er det noen som får noe i Saltvann ? Selv får jeg bare lyr, men satser på andre arter når jeg får ett nytt synkesnøre. Blir det tatt noe sei ?
 13. berkley

  Bjerkrheim

  Kan godt være det var en stim som gikk forbi om morningen, for det var bare det med fisk vi så. Vaket en del da, utover på dagen var det lite. Ka 10 blir det bedre forhold i Bjerkreim? Vil ha en Laks på Fluestanga. Vi prøvde også litt ovenfor Laksheim , men det var ingenting der. Men det var ein fine tur ialfall.
 14. berkley

  Bjerkrheim

  startet å fiske kl 9 ved apeland. Det startet bra med mange napp, men ingen fast fisk. Haddde en som bet på, hadde den på i ca 1-2 minutt før den datt av. Tror den var stor, fikk den på og den bare stod der selv om jeg drog i stanga. Etterhvert svømte fisken ner i elva og den datt av. Va og en annen som hadde en på som deretter datt av. Dette skjedde med faren min og. Elva var ganske klar med lite vann. Var ikke så mye fisk og se heller... Noen vak med jevne mellomrom, men mest om morningen. Lite fiskere og se... Apeland er en ganske god plass etter min mening å fiske med flue. Jeg bruker vadere... Men det er også fint fra land. Lykke til 1 Juli ;)
 15. berkley

  Bjerkrheim

  ska en tur i dag ( lørdag ) , skriver rapport etterpå...
×
×
 • Legg til ny...