Hopp til innhold

bendik

Medlem
 • Antall innlegg

  158
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Siste profilvisninger

1 290 profilvisninger
 1. Jeg solgte en 11/12 nummerert med ekstraspole for noen år siden til en gillie i Scotland for mellom 2500-3000 kr. Den hadde noen bruksmerker.
 2. SDG- står for antagelig scandinavian design group tar jeg ikke helt feil. Ikke noe kjent navn i fiske sammenheng. Var borte i noe lignende for endel år siden, før år to tusen på et opphørssalg? Kanskje snella er det mest verdifulle? Se link: http://www.gamefishltd.co.uk/new-products/leeda-magnum-200d-salmon-reels-and-spools. Tror kanskje du er avhengig av den rette som samler på utstyr for å få solgt det.
 3. taimen, ingen erfaring men de norske prisene er eksport priser uten mva. Så legg på 25% mva. Og gebyrer. Den ligger ikke så langt fra Wisla og Katowice. Hadde tenkt å avlegge den et besøk, uten at det ble noe av.
 4. Ny test fra yellowstoneangler http://www.yellowstoneangler.com/gear-review/2015-5-weight-shootout-fly-rod-review-5weightflyrodcomparison-loomisnrxlp-scott-radian-orvis-helios2-hardyzenith-loop-optistream og noen mener noe annet http://www.tridentflyfishing.com/blog/2014-five-5-weight-shootout-orvis-hardy-scott-sage-best-fly-rod-review-test
 5. Ikke et sekunds tvil.Nautilus NV. Har to 10/11 som har vært hardt brukt i flere åri Norge og veldig mye i tropene og er like fine.Uten at den blir noe dårligere av den grunn er vel lamson snella gått ut av produksjon. Har hatt mange lamson snellere ,faktisk siden 90-tallet. Har vært førnøyd, men setter en knapp og litt til på Nautilus NV. Spesielt hvis du bytter spole i vann/sjøsprut er spolebytte på lamsonsnellene litt mer utsatt, tross rustfritt kulelager. Har vært bort i problemmet med litt rust et par-tre ganger, selvom det lar seg fikse etterpå.
 6. Nei, det ble forsøkt for noe år siden. Prøv dennne sden: http://www.beulahflyrods.com/dealer-locator/ og scroll til du kommer til europa. Sverige er vel nærmest.
 7. Har ganske mange av de ja. Synes Plartinium ,har bare klasse 4 er en behagelig fiskestang og fantastisk 12,4. Har også TFO BVK selvbygde, bra stenger men mer skjøre for skader enn Beulah. Har brukt bluewater serien mye og utsatt de for belatninger som jeg trodde ingen stang ville tåle.Har nå erstattet de med diverse fra den nye Opal serien. Generelt er stengene velbygde og vel innefor aftm systemet, ingen grunn til å gå opp i vekt på snørene. Uten at det de blir noe dårligere av den grunn, er stengene på som selges på Finn utgående modeller. Bra kvalitet og mye for penga er min mening.
 8. Her fant jeg den rette. Har vurdert å kjøpe en en split cane å ha på veggen. Så sant det ikke er et smykke eller treffer den rette, er ikke prisen allverden, så jeg ville hatt den til pynt var det meg. Du får bedømme selv. Denne gir deg en indikasjon. vintage split cane vangen and carlsen trout rod See original listing Item condition:Used “Good whippings, no cracks. Handle slightly grubby and marks where reel has sat.” Ended: 22 May, 2014 22:05:31 BST Winning bid:£33.99 [ 4 bids ] Postage: Read item description or contact seller for postage options. Item location:London, United Kingdom Eller denne fra norske villaksauksjonen 2007 :http://www.orklaguiden.no/news-pdf/NASF%202006%20AUCTION%20brochure.pdf Selvom jeg tror det nok er snella som drar opp prisen til 3000kr, denne var egentlig fra 2007, men dingley sneller går for 2300 +. Ingen ekspert men har vurdert å kjøpe noe gammelt noen ganger, men treffer du den rette kan prisen bli deretter. En restaurert Hardy stang fra 30 tallet, ser jeg på ebay til rundt 2800, men den prisen er mer unntaket enn regelen
 9. litt nede på sida http://www.bearsden.com/page268.html
 10. Akvariepumpe er ikke sterk nok. http://personal.inet.fi/private/tapani.salmi/TESTTANK.HTML
 11. Ja den er suveten. Tenkte jeg skulle foreslå det for deg.
 12. Tror nok det er det enkleste og rimligste. De er kjent for god kundeservice. En topp sendt usps first class koster ikke noe særlig mer en ei norgespakke.
 13. Undervurder vi fluesnørets betydning? Etter å ha gått gjennom stangparken min, prøvd ut alle mulige kombinasjoner med forskjellige snører, har jeg fått en aha opplevelse. Har vel prøvd mer en et tyvetalls snører på 12 forskjellige stenger i alle mulige kombinasjoner. Konklusjonen er entydig . Alle stengene er er greie med de fleste snørene , men kjempestang med med et annet snøre i samme vektklasse. F.eks snøret som gjør femmer stanga til ei kjempestang, fungerer greit men ikke optimalt i på wf4 på firerstanga. Kanskje også det det snøret som fungerer optimalt for meg passer ikke andres kastestil. Andre med samme erfaring?
 14. Hvis du sender meg et pm i begynnelsen rundt 12. Mai og du ikke har funnet svaret kan jeg snakke med noen fra Beulah om alle spørsmålene du har om lina , da vi er på tur sammen.
 15. bendik

  Ny snelle?

  Etter å å prøvd det meste eller sett de i aksjon. Bare synd at jeg ikke oppdaget det tidligere: danielson, bra og utrolig my for penga. Designmessig og bruksmessog er jeg veldig fornøyd med nautilus snellene mine, men Danielson er minst like gode og tåler røffere behandling.
×
×
 • Legg til ny...