Hopp til innhold

bendik

Medlem
 • Antall innlegg

  158
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Siste profilvisninger

1 259 profilvisninger
 1. Jeg solgte en 11/12 nummerert med ekstraspole for noen år siden til en gillie i Scotland for mellom 2500-3000 kr. Den hadde noen bruksmerker.
 2. SDG- står for antagelig scandinavian design group tar jeg ikke helt feil. Ikke noe kjent navn i fiske sammenheng. Var borte i noe lignende for endel år siden, før år to tusen på et opphørssalg? Kanskje snella er det mest verdifulle? Se link: http://www.gamefishltd.co.uk/new-products/leeda-magnum-200d-salmon-reels-and-spools. Tror kanskje du er avhengig av den rette som samler på utstyr for å få solgt det.
 3. taimen, ingen erfaring men de norske prisene er eksport priser uten mva. Så legg på 25% mva. Og gebyrer. Den ligger ikke så langt fra Wisla og Katowice. Hadde tenkt å avlegge den et besøk, uten at det ble noe av.
 4. Ny test fra yellowstoneangler http://www.yellowstoneangler.com/gear-review/2015-5-weight-shootout-fly-rod-review-5weightflyrodcomparison-loomisnrxlp-scott-radian-orvis-helios2-hardyzenith-loop-optistream og noen mener noe annet http://www.tridentflyfishing.com/blog/2014-five-5-weight-shootout-orvis-hardy-scott-sage-best-fly-rod-review-test
 5. Ikke et sekunds tvil.Nautilus NV. Har to 10/11 som har vært hardt brukt i flere åri Norge og veldig mye i tropene og er like fine.Uten at den blir noe dårligere av den grunn er vel lamson snella gått ut av produksjon. Har hatt mange lamson snellere ,faktisk siden 90-tallet. Har vært førnøyd, men setter en knapp og litt til på Nautilus NV. Spesielt hvis du bytter spole i vann/sjøsprut er spolebytte på lamsonsnellene litt mer utsatt, tross rustfritt kulelager. Har vært bort i problemmet med litt rust et par-tre ganger, selvom det lar seg fikse etterpå.
 6. Nei, det ble forsøkt for noe år siden. Prøv dennne sden: http://www.beulahflyrods.com/dealer-locator/ og scroll til du kommer til europa. Sverige er vel nærmest.
×
×
 • Legg til ny...