Hopp til innhold

hans-henrik

Medlem
 • Antall innlegg

  101
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om hans-henrik

 • Bursdag 17. april 1990

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  ørretjeger

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  oslo (Ø. og N. marka)
 • Favorittfiske
  ørret
 1. gleder meg til å se rapporten god tur
 2. klok på denne fisken er jeg overhode ikke, men klarte å lure en her om dagen på 1,5 kg det var min første HA etter mye denging uten resultater... den ble med hjem for middag, har ikke smakt den før så fristelsen var stor.. utrolig god matfisk men forferdelig å sløye/flå.. ble noen par kutt/stikk her og der så kommer ikke til å kakke flere... sies jo også at man burte slippe den ut igjen ved tanke på bestand. uansett syns jeg det var litt pussig at den hadde 3 krabber i magen, trodde denne fisken gikk høyt i vannmassene men som sakt så har jeg minimal peiling på fisken.. hadde vært spennende å høre om noen er har teorier om fisken. hva den spiser, hvor den befinner seg til de forskjellige årstidene osv. :msn-wink:
 3. ingen som vet? merkelig :unsure:
 4. hehe , og hvordan vet de at det er mye sild under isen? :biggrin:
 5. var innom stramline i går. der har de som en annen nevner Zpeysnørene. de har også fått inn Zpey fortommer til både enhånds og tohåndes. er ganske bra utvalg i Zpay nå :biggrin:
 6. var ute både lørdag og søndag... ble en del SØ den største på 1,8 kg superdigg etter 2 måneder med is... men mye slips;)
 7. jeg har ikke vært ute på hundre år jeg ass... gleder meg til lørdagen og søndagen:D da blir det fisk !!!
 8. noen som har vært ute i det siste rundt sandefjord? tenkte på om isen har forsvunnet de fleste steder eller ikke? begyner å klø ganske greit i henna nå :msn-wink:
 9. fine bilder det der og en god tekst... kjente suget ble mer intenst hehe skal bli så bra med årets første vak, første fisk åååååååå jeg gleder meg..
 10. for min del fungerer palmermyggen suverent... pleier og bruke en forholdsvis stor palmermygg i st. 16. som regel fungerer dette for meg, men har selfølgelig opplevd at man må gå ned i størrelse... problemet som dukker opp da er at det er vanskelig å kroke fisken, hvertfall etter min mening så st. 20 er min minste myggimitasjon. pleier noen ganger å gi en liten bevegelse i imitasjonen, og det har ofte resultert i fangst... som en annen sier, når røya begyner å spise pupper så kan det være utrolig vanskelig... møtte på et slikt fiske i slutten av mai og røya vaket rundt bellyn uten å ta flue. da måtta man ta seg tid til å se hvilken retning røya gikk og derretter kaste der man tror den ville komme.. på den turen ble det bare noen napp på en bitte liten myggpuppe. så størrelsen hadde hvertfall noe å si, da jeg prøvde flere forskjellige størrelser. :msn-wink:
 11. da får du ta en ny tur innom stram line og skrive en ny raport der du får hjelp av den ekte ekspeditører hehe for min del er stram line en knall god butikk, men det meste du trenger og god service stå på Tom;)
 12. sliter litt med å se hva folk svarer på emnene... trykker jeg på et emne kommer teksten til han/hunn som har lagt det ut, men svarene kommer ikke i teks, hvis dere skjønner... la til et bilde for å vise.. noen som kan hjelpe meg, har sikkert kommet borti ett eller annet, men finner ikke ut hvor jeg skal trykke for å få det tilbake sånn som det var... Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/30224/75438.jpg
 13. ja ikke sant.. mye å fiske på :biggrin:
×
×
 • Legg til ny...