Hopp til innhold

zzzzap

Medlem
 • Antall innlegg

  65
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om zzzzap

 • Bursdag 08. juli 1977

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Valderøya
 • Favorittfiske
  Ørret
 1. Nå burde ialle fall mulighetene til å få noe der inne absolutt være til stede!! :msn-wink:
 2. Hei folkens Var i København i fjor sommer. Søkt litt på nettet etter butikker med fluestæsj. Kom over denne: http://salmonfly.dk/catalog/index.php Her hadde de TFO i bøtter og spann... Kjøpte meg en TFO Professional Lefty Kreh 9' #5 4delt. Godt fornøyd med denne. Eneste som var dumt var at det ikke fulgte med tube. Han slengte med en u-original på kjøpet da vi skulle til å betale. Genialt... Spiller vel ingen rolle om det står TFO eller Salmonfly.dk på tuben spør du meg... Disse har jo også nettbutikk. Litt raskere postgang enn fra statene kanskje?? Har også en TFO Professional Lefty Kreh 8' #2 3delt. Skikkelig indianer våpen :msn-wink:
 3. zzzzap

  Ålesund

  Så sant, så sant :cry:
 4. Sweeeeet :thumbup:
 5. Jepp jepp, kjempe snelle det der. Har den som heter Original Midge. Er vel samme snellen det. Etter min mening får du ikke bedre sneller til den prisen. Har tre forskjellige Danielsson sneller som jeg bruker til alt av mitt fluefiske. Står på min TFO Professional Series Lefty Kreh 8´-0" #2. Bruker en Snowbee XS Delicate Presentation WF. Dette er våpen for skikkelig finfiske... :msn-wink:
 6. Tubene går i skapet, stående i en kasse. (IKEA-sak) Skyller og tørker stengene etter hver tur uansett, så de kan like godt henges opp. Greit at korken får tørke også. Liker ikke å stappe stanga ned i tuba med våt kork.
 7. Hehe.. synest jeg ser deg nedom buss stasjonen. Prøver å få bakslengen til å gå klar alle bussene og de travelt opptatte Stavangerfolka Nei, sats heller på fjellvanna i M&R du Ingar :thumbup:
 8. Sånn ble det! Stativet oppe før siste vegg er stavet opp.. Herlig!! Ang. det med gulvet Anne, så har jeg en sluk pga hovedkranen er på denne boden. Tror ikke jeg begynner med noe lekting og glava. Kjedelig å ta opp igjen om jeg skulle få en lekasje. Har jo fall så det holder i ene hjørnet Tror det blir noe lysgrå epoxybelegg.
 9. Klart det... må bare ned å skru det opp først. PÅSKUDD..Yes! :thumbup:
 10. Artig at dette tema kom opp nå. Holder på å innrede en bod i kjelleren der jeg har planer om å sette opp ett par klessakp som er til overs. Her vil fiskeutstyret få sin dedikerte plass. Har laget ett stang oppheng til å feste i taket der stengene henges opp fint og tørt.. etter snøreklasse selvsagt! Når det gjelder temperatur så er ikke dette en oppvarmet bod, men jeg har stående et fryseskap som genererer noe varme. Sikkert nok til at utstyret har det greit. Betong gulvet er ikke behandlet enda. Lurer litt på hva jeg skal gjøre der. Gidder ikke å legge flis. Kanskje noe slags epoxybelegg eller lignende? Noen som har ett godt forslag? :unsure:
 11. En stund siden denne tråden var aktiv, men stadig like spennende. Har vurdert å pensjonere min snart 6 år gammle 350d. Vurderer alt fra 50D, 7D, ja til og med 5D mkII. Da pga fullformat. Det blir er jo en del penger å legge i kamerahus, men har en del okey optikk som fortjener en bedre venn. Sitter med en 16-35mm som egentlig krever en 5dmkII om jeg skal få ut potensialet i den. Skulle jeg gå for 7d kan jeg jo like godt selge denne og heller satse på 10-22mm ef-s. Noen som har nye tips/forslag å komme med i denne saken? Evt. ta min 16-35 i bytte mot noe interresant? :unsure:
 12. Hva med dette da? Canon Powershot D10 Lykke til med valget! :msn-wink:
 13. Vurde strekt å ta med deg en fjellduk. F.eks Jerven Fjellduken Original. Veier ikke mer enn 650 gram. Den har mange bruksområder å er uvurderlig om du skulle komme ut for drittvær.
 14. Hehe.. Stussa litt på den der. 27. juli til 12. august? Drøye to uker sommer program, Oslo - Lakselv. Det kunne jo ikke stemme! Klikka meg inn på artikkel å så at det er fra 27. juni til 12. august. Uansett, Lakselv frister. Med alle sine utallige vann med kjempekubber! :biggrin:
×
×
 • Legg til ny...