Hopp til innhold

Hoaas

Medlem
 • Antall innlegg

  1 492
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

11 Nøytral

Om Hoaas

 • Bursdag 09. mars 1984

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Alta
 • Interesser
  Fiske og jakt med hund.
 • Favorittfiske
  Krøking og garnfiske etter laks og ørret

Siste profilvisninger

4 939 profilvisninger
 1. Ikke peiling, utrolig surt er det i alle fall. Mens mange navn går igjen år etter år, og familier på 4 alle får kort. Får holde meg til sykling og ørretfiske i år.
 2. Vi er 12 stk i nær og fjern familie, ikke fått kort på 3 år... helt utrolig.
 3. Det er slik at det skal rullere på kortene, ikke på gjengen på samme kort. Er det 3 kort på samme plass fisker en person fra kort 1, så en person fra kort 2, kort 3 osv osv, når det er kort 1 sin tur er det altså nestemann i den gjengen som skal fiske. Rullering på samme kort spiller egentlig ingen rolle, det viktigste er at det rulleres på kortene. Var litt klaging på dette i forbygninga i August, da noen er ganske freidig og krever plassen.
 4. Lofferliv? Hehe! Nå regner jeg med at om du får døgnkort så blir det ikke spesielt mye soving på deg under selve døgnet, men skal du ta deg en time eller to på øyet midt på natta funker det meste, telt, gapahuk, bil osv. Ellers er det som nevnt campingplasser ved forbygninga øverst i raipassonen. Selv jeg som bor ganske nært elva tar med meg telt eller sover i bil når/om vi får døgn. Får du 3 eller 6-døgnskort i raipassonen deler du sonen med mange andre, så et rom på campingplassen kan være å foretrekke om man vil ha litt ro. Når jeg vakta i fjor var det svært mange som hadde bobil eller campingvogn på disse døgnene, dette er det jo mulig å leie i Alta om man skal slå på stortromma og bruke alle feriepengene sine her oppe. Får du flerdøgnskort utgår soving i gapahuken, da disse som regel er tett befolket. Selv hadde jeg nok gått for telt eller bobil/campingvogn, man kan ha camp litt unna de mest befolkede områdene, så slipper man unna trafikk gjennom campen. Det har en tendens til å bli ganske hard drikking blant en del av fiskerne på 3 og 6-døgnskortene. Soneinndelinga på flerdøgnskortene ble endra i fjor husker jeg, men husker ikke helt til hva. Mener i alle fall at haraldholmen er med på augustkortene i raipas, usikker på om killistrømmen også var med der.
 5. Århundrets dårligste trekning :(

 6. Hoaas

  Luselaks 9kg

  Tatt på en liten sunray streetmix tube ;)
 7. Siste tur til skurvevannet i helga, mista et par fine ørreter. Sesongen er på hell..

 8. Takk for det, fikk 4-5 stk, ikke en eneste under 1,5 kilo. Bakte den største ørreten, knallrød i kjøttet! "Beste jeg har smakt" hilsen kjerringa ;p
 9. Hoaas

  Fisk på tørt

  Et lite knippe av fiskene jeg har tatt på tørt i år
 10. Deilig å være hjemme igjen etter et par dager på vidda. Ny pers på røye på tørt :D

 11. Årets første på tørt, tatt 1. mai i kroksnørrelva :D 1,1kg!

  1. sivgjøk
  2. Hoaas

   Hoaas

   Har blitt noen flere siden da, men ingen like store. Sjøørreten derimot lar vente på seg!

 12. Da blir det fisking på haraldholmen, phatakorva, bollo, killistrømmen og sist, men ikke minst, MIKKELI :D

×
×
 • Legg til ny...