Hopp til innhold

dryflyfool

Medlem
 • Antall innlegg

  1 193
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  oslo
 • Interesser
  Fluefiske
 1. Jeg linker her til et fantastisk tiltak av Tor Arne på Fluefiskesiden.no http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=23847.0
 2. Altså, nå er det jo en stund siden jeg var innom og la inn bevingede ord. Det er det. Men det har blitt noen gjennom tiden. Jeg ser forklaringene, og kosepraten fra Anne, og Hr. Men det skjedde noe, for noen år siden. Det ble et Laksefiskeforum. Dette kom vel av at de som gadd fortsette arbeidet, er "plaget" av denne interessen. Misforstå meg rett, for til sommeren skal jeg til en av Noregs feteste vald, og virkelig prøve dette tullet. Så kanskje slumper jeg da til å hekte på en storlaks, og blir smitta... Men; Det må være en grunn for at aktiviteten her har sunket dramatisk. Ikke kom her med antall "hits". Og antall "medlemmer/brukere". Det er usedvanlig stille her! -Synd! Nå må jeg jo innrømme at jeg plager folket på FFS med synsingene mine om dagen. Riktignok ikke like aktivt som jeg gjorde her før, men dog. Det jeg savner der, er den noe lugnere holdningen, som f.eks. var her før. For der har alle de beste samlet seg nå. Og da skal man vokte seg vel for å synse for mye. Men på den positive siden, så kan man få hjelp fra øverste hylle, når man virkelig trenger det. Et par tips: Den derre "Recent status updates", eller hva det er. Er dette Fjesboka? Har ikke gått dypere i materien, men er dette kanskje noe som gjør at dette ikke kommer som foruminnlegg i stedet for? Nok om det. Er det ikke et vanvittig antall "delforum"? Kutt ned, og få samlet interessen. Grunnen til at det er høyere aktivitet på Fluefiskesiden, er muligens også at man der har fått samlet ørretfiskerne. Av en eller annen grunn, så virker mennesker som vier store deler av livet til å lure fisk med en imitasjon noe mer skriveføre enn disse som satser alt på fantasimønstre. Og før vi detter inn på hvor snevre vi tørrfluefiskere er, så sjekk SØ-trådene der, kontra her. "Sjøørretfiske i sjøen" har greie 658 sider! 378789 lest/klikk der... Og fortsatt er fiske etter brunaure hovedsaken. Rart? Nei, egentlig ikke. På "konkurrentens" side, så ser man knapt eieren. Her dominerer de. Med sine spesifike interesser. Og derav kommer føringene. Dette er ikke ment som en kritikk mot ildsjelene her inne, men derfor har det etter min subjektive mening endt opp som et semi-laksefiskeforum. Det er jo sikkert greit, det. Men ikke for meg.
 3. -Kanskje det begynner å bli litt for mange?
 4. -Hva med en fotokonk? Sleng inn dine beste/verste bilder! Premien er.... (Dette kommer Fru Lucky Fly tilbake til.) Mener at regler skal være ca. sånn: *Må være fluefiskerelatert. *Og/eller av natur rundt fiskeopplevelsen. *Og hvorfor ikke detaljbilder av utstyr? **Jeg vil være med på avgjørelsen. Og kommer uten tvil til å stemme på mine egne.... Send inn folkens! Dette kan varme litt utover i den kalde perioden. Edit: Litt opprenskning, etter dette kom igang. Edit(igjen): Konken avsluttes 31januar. -------------------------------------------------------------------- PREMIELISTE, lagt til 26. desember 2008: 4 stk Elvelandet, Erling Olsens siste bok 1 stk DVD-sett av Hywel Morgan 1 stk DVD Drømmen om Alta 1 stk Insektlære, Pål Krogvolds siste bok, i samarbeid med entomolog Ketil Sand 5 stk 96 sterke nymfer, av Pål Krogvold 1 stk Fluefiske trinn for trinn, bok av Frank Strifeldt 5 caps og 5 t-skjorter (kun S og M) fra Fluefiske.net Det er det jeg har klart å skaffe i julestria. Venter tilbakemelding på en forespørsel, men får nok ikke svar før uke 1 neste år.
 5. -Hjølpes! Går det an? Ser ut som det kan ha vært fart i den og. -En "dverg-aure"? -Grattis!
 6. -Ikke så skarpt bilde. Ikke så stor aure. Men et snapshot av en god opplevelse i sommer. Spennende å lure den i ei så klar elv. Måtte sitte på knærne, nå den innunder et tre på andre siden, og legge bakslengen mellom buskene.
 7. dryflyfool

  Hannfisk

  Henger meg på: Utrolig sylskarpt og bra bilde!!
×
×
 • Legg til ny...