Hopp til innhold

Trysilflugan

Medlem
 • Antall innlegg

  18
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trysil
 • Favorittfiske
  Harr, Ørret
 1. Mässa 11 Februari Kl. 10-16.00 har vi en jakt/fiske-bilmässa på bilhörnan i Sandviken (Toyota) Mässan är gratis för alla besökande. En egen avdelning för flugbindare. Flugbindare är: Johan Klingberg Ronny Eriksson, Niklas Dalin,Tobbe Hedin,Nikolaus Bauer,Stig Dalström Mattias Drugge Föreläsning Johan Klingberg. Flugfiskeåret. Leverantörer och utställare: Vision Fly dressing Zpey ABU Wiggler Normark Per Fredriksson Cane spön (Grymma 2 hands canespön,måste provas) Johan Hagborg.Lungsjöån och Borrsjöån. Kast demo med Jarle Strandberg från Zpey Vid förhandsanmälning är du med på en uttlotning av ett flugspö från Zpey. Anmälning: 026 218070 info@realfishing.se Listan uppdateras.
 2. Hej på er alla flugfiskevänner! Ska i slutet på sept och fiska harr i Västerdalälven. Har någon några flugtips för en sulten harr? Tänkte pröva superpuppan, haröra m.m. Krokstorleken bör vara liten har jag hört. Hör gärna av er med tips!
 3. Hej, Är det någon som har bra koll på var man köper kvalitetsflugor till lågt pris på nätet? Finns det ngr tester?
 4. inget nytt om när den kommer för försäljning på fluefiske.net?
 5. Har någon prövat fiske runt Trysil än? Tänkte ev. ta mig en tur och pröva lyckan... Kanske man kan lura en örret på en streamer kanske? Tacksam för tips!
 6. Nu är det klart, det blev en SLT för mig iaf. Tack vare en trevlig kontakt på detta forum. Nu ska det fiskas!
 7. Tack för info, det kanske blir en SLT för mig iaf...
 8. Ja, jag var också ute efter SLT som de hade på tillbud. Problemet var att de har haft de ute nu i 3 mån, så det var inte många spön kvar (inte en enda #5) Sen är jag ute efter en första rulle (har en ok 2:a rulle) samt fräsch lina, så jag tror det blir köp om jag gillar prövkastningen. Tack för infon!
 9. Tack för info. Ska bli intressant att prövkasta den för att avgöra. Bra pris iaf.
 10. Tack för informationen, jag tackar och bockar. Ska prövkasta den i helgen (troligtvis) så får vi se. Blir nog en tidig julklapp till mig själv.... :biggrin:
 11. Värderar att köpa ett "pakke" som nordisk fiskeutstyr har (Sage Launch 4-delt pakke m/CD-snelle): http://shop.nfisk.no/index.php?main_page=p...roducts_id=1766 Är det någon som har ngn erfarenhet av den? Är ingen nybörjare, men behöver uppdatera sin utrustnings som hängt med sen 90-t....
×
×
 • Legg til ny...