Hopp til innhold

s0und

Medlem
 • Antall innlegg

  71
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.saltflue.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Sjøørret

Siste profilvisninger

1 145 profilvisninger
 1. Heisann godtfolk! Vi har Cheeky snellene på vei inn i butikken i disse dager. Overlegent balanserte, vanvittig fett utseende, lette, med pottetett, og kraftig brems! Snellene dekker det meste av bruksområder og spenner fra klasse #2 til #16. Snellene finnes i nettbutikken til forhåndsbestilling, og vi regner med å ha de på huset iløpet av en uke. Besøk oss på http://www.stramline.no/ Facebook: Stram Line Sportsfiske Butikken ligger rett ved Oslo S, på jernbanetorget 2. Stram Line... eneste butikken i Norge hvor du kan prøvekaste stenger på "plata" :D
 2. Kan faktisk være veldig effektivt å bruke flytesnøre nettop for å stripe flua. Dette gjelder særlig på natta, og kan vel nesten sammenliknes med popper-fiske, utrolig artig! Sett på en diger mudler e.l. flue, smør den inne med flyt-dressing og strip i vei!
 3. vist du ikke har solgt tibor snella di om ca 3 uker kan du gi lyd.... Er ganske blakk nå men regner med få noe kroner med tia og jeg er veldig lusten på tibor snelle :)

 4. s0und

  "Takk skal du ha"

  TAKKSKALDUHA Oda, you made my day :D
 5. Hei karer, løsningen min var ganske enkel i denne saken, jeg kjøpte en diger jævla bag og pakker stengene nedi først Følger det ikke med alutube på stanga man handler er dette rimelig å plukke opp på ebay, 20-60$ og sparer deg mye hodebry.
 6. s0und

  Når det gjelder Kleiva: Bodde sjøl på elvenes/steiro en stund, så meg ut Grytting området med elva som renner ut der, men kom aldri så langt at jeg fikk prøved.
 7. s0und

  Rio Dart

  Googla det og fant det til salgs på skittfiske.no. Dog ikke i min ønskede vektklasse #7... Håper noen har fått fingrene i dette og kan skrive noen ord, ellers er det fare for at det blir en "blind-bestilling" :D
 8. s0und

  Rio Dart

  Er det noen som har prøvd denne lina, og kan skrive litt om den? Kort klump, 8,5m. høres jo greit ut for oss som bor i de mer vindutsatte stedene i landet, og denger svære fluer i sjøen.
 9. s0und

  Hele indre eidsfjord er stapp full av Torsk, ørret, og sei. Var ute en tur igår og fikk på 1 torsk, 1 ørret, og 2 sei i kilosklassen. Så sildeboller som blei jaga og det vaka hele tiden. Ingen spesielle steder å peke ut, da det var fisk oppe overalt.
 10. s0und

  Hei, har siden midten av April landa 6 sjøørret i Eidsfjorden, så langt ut som Straumfjorden, og helt inne ved Frøskeland. Har også fått en i Gullesfjorden og hatt på fler.
 11. Var ute en tur på onsdag, og fikk denne på 1.8 kilo.
 12. Trodde virkelig jeg hadde fått årets første havabbor i dag. Denne dro skjorta, og jeg sleit virkelig med å få den inn. At det blåste noe inni hampen gjorde det ikke mindre spennende
 13. Jeg fisker nesten utelukkende med imitasjoner, og ikke attraktorer. For meg løsnet fisket når jeg begynte å tenke gjennom inntrekket. Hva kan jeg gjøre med inntrekket som gjør at dette ligner et byttedyr. Når jeg bruker sildeimitasjoner vil jeg påstå at jeg ikke kan trekke inn en flue raskt nok uansett! Dette gjelder også om vinteren, så sett opp farta på flua vil være lurt tror jeg. I det minste så unngår man ofte torsken og knurren Variasjoner i form av stopper, kjappe rykk, osv gir flua et langt mer realistisk preg/gange i vannet. Men trekk gjennomgående raskt inn vil være mitt hovedtips Men det aller aller viktigste, stå 5-6 meter fra vannkanten når du begynner å fiske, og begrens kastelengden for å fiske av området nærmest land. Litt merkelig om et byttedyr skulle svømme mot en ørret fra dypet, og ikke bli skremt vekk, men fortsatt durer inn mot land i samme retning og tempo Reker kan være veldig raske i flukt. De eksploder avgårder i et par raske rykk, så det kan være lurt å få med dette i inntrekket når man fisker med reker etter min mening. 3 rakse rykk og stopp i et par sekunder. Varier lenge på stop, og antallet rykk. Disse teknikene er stort sett alt jeg trenger for å fiske her i Oslo. Nei det er ikke alltid jeg får fisk heller, men ingen regel uten unntak som man sier Når det gjelder lengde på fortom og type liner, så har jeg personlig ikke oppfatning av at det betyr så voldsomt mye. Har fått 0,5 kilos ørret på 1 m lang 0,33 fortom. Jeg har derimot aldri fått en ørret til å sitte på flyteline i sjøen, så jeg er jo heller ikke den mest allsidige fiskeren på forumet vil jeg tro :)
 14. Det er som med all annen fisk de varierer i str. :)
×
×
 • Legg til ny...